2015-09-11, 07:43
A remény hal meg utoljára, de úgy néz ki nem jutunk ki. Ugyanis nekünk már csak a harmadik hely maradhat (de az sem biztos mert a finnek három pontra vannak és megyünk hozzájuk még!).
Egyébként az északír meccsen, ha nincs a lepkézés a kapustól, akkor nem lövünk gólt. Nem voltunk rosszak, de ez kevés. Románok ellen itthon teltház előtt odaadtunk egy félidőt az óvatos játékunknak köszönhetően.
Szóval én eddig bizakodtam, de most már rádöbbentem hogy az esélyek nagyon elcsökkentek, reális esélye nem sok van hogy a pótselejtezőt megnyerjük, hacsak nincs óriási mázlink és kapunk egy "nem erős" ellenfelet.
Egyébként az északír meccsen, ha nincs a lepkézés a kapustól, akkor nem lövünk gólt. Nem voltunk rosszak, de ez kevés. Románok ellen itthon teltház előtt odaadtunk egy félidőt az óvatos játékunknak köszönhetően.
Szóval én eddig bizakodtam, de most már rádöbbentem hogy az esélyek nagyon elcsökkentek, reális esélye nem sok van hogy a pótselejtezőt megnyerjük, hacsak nincs óriási mázlink és kapunk egy "nem erős" ellenfelet.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17