2008-07-26, 17:27
A Scudéria az egy csapat és nem autógyártó!A McLaaren nem gyárt önállóan autókat az is egy csapat.A ferrari a legnagyobb csaló az F1-ben csak mindenki őket nyomja mert megkentek nagyon sok embert.Soha nem fog lebukni a ferrari.Érdekes minden csapatot rajtkaptak már csaláson de a ferrarit nem.Ez több mint érdekes.Én örülök akármelyik csapat sikerének csak az ne a ferrari legyen.Ha a ferrarinak jól megy ő a király ha megverik egyből csalónak kiáltják ki az adott csapatot.Leszállhatnának már a földre a ferrari seggnyalói.Van egy munkatársam aki a benettonos időktől sumahher rajongó.Minden magyar F1 futamon ott volt!!!Amikor sumahhert visszatolták a pályára a pályabírók akkor azt mondta a srác:"Ha ezzekel a pontokkal fog nyerni a Shummahher akkor többet nem nézek F1-et mert nem tudom elviselni ezt a csalást amivel a ferrarit segítik"Azóta nem néz F1-et a srác.Bevallotta,hogy szerinte már másik évben is csalással nyert a csapat.Szerinte a 7 VB címből minimum 2 csalás volt!!!Ezt nem én mondom hanem egy REíí‚ÂLISAN GONDOLKODő Sumahher fan.