2008-07-28, 00:28
Idézet:Originally posted by RockyBalboa;26932
Miért is nem büntették meg ezért?Hát pont a sumi esete miatt!Nem merték mert abból írtó nagy balhé lett volna.Nem hinném,hogy Hamilton ki fog égni.Summaher is elég hamar kiégett csak még pár évig eljátszotta a hattyú halálát.Az igazi nagymenők a csúcson hagyják abba,sumák barátunk meg a lejtő legalján volt kénytelen búcsúzni,még egy utolsó villantásra sem telt neki.Ezt köszönheti a kapzsiságának és annak,hogy nem tud szereplés nélkül élni.Most is ott rontja a levegőt a ferrarisoknál. :yucky:
Nem nyitok Mclaarenes topikot mert annyira nem vagyok F1 fan.Ebbe a topikba meg nem szívesen nézek be mert nem szeretem az elfogult ferraris HSZ-eket.Most is megbántam,hogy benéztem.Többet nem jövök.
Arról van szó,hogy:SAVANYí?? A SZ??í‚ÂL??í‚Â!!!!!!
:eekout:
Ez a rocky csávo kész van ö mondja hogy savanyu a szöllö nekün Ferrarisoknak egyáltalán nem savanyu ja hogy magadra értetted hát megis értem ha a meclarenre gondolok.Sumi hamar kiégett és a lejtö legalján hagyta abba hát persze az tényleg a lejtö legalja hogy az utolsó elötti versenyen a vb cimért hajtott még mindig
szaretnél te igy a lejtö alján lenni olyan szánalmassak ezek az anti sumaheresek az irigység beszél mindegyikböl sosem lesz olyan meclarenes pilota aki 7 vb lesz egy volt nekik most is alonso de aztis elkurták szánalmas brigád és hogy nem szivesen nézel be persze veszettül sasolsz
hogy mit irunk az imádott nyalcédesröl öööö mercedesröl
ÉS ha azt veszem alapul mint a szálodáknál minél több csillag anál jobb minöség akkor a mercinek nagyon paszol az az egy árva kicsike csillagocska
De téged etöl fügetlenül csiplek csak .....................