Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
HHW.hu Letöltések E-könyvek Külföldi könyvek C Programming For System Network And Cloud Engineers PDF (Dr Anil Kumar Rangisetti)

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
C Programming For System Network And Cloud Engineers PDF (Dr Anil Kumar Rangisetti)
Nem elérhető Farid-Khan
Uploader
Üzenetek: 71,464
Témák: 74,690
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2026-02-07, 19:19
[Kép: C-Programming-For-System-Network-And-Clo...rs-PDF.jpg]

English | 2026 | ISBN: 9798868818042 | 713 pages | PDF | 13.31 MB

Catergory: Computer Technology, Nonfiction

Idézet:Master essential C programming skills to develop efficient and reliable system software and applications. Whether you are a system, network, or cloud engineer-this comprehensive guide is designed to help you tackle complex C programming challenges.

Throughout this book, you will start by learning basic computer system architecture and essential operating systems concepts to implement reliable and efficient C code. You will then progress through essential C programming skills, including arrays, strings, unions, pointers, and memory management, while practicing runtime error handling and best practices. Next, you will be ready for more advanced topics, like system and network programming, before concluding with a deep dive into Linux namespaces and their role in virtualization in cloud environments.

With an emphasis on real-world applications and best practices, this book allows you to experiment with the foundational and advanced constructs for important use cases.

What You Will Learn
Implement reliable C programming techniques for handing arrays, struct, pointers, and memory.
Inspect and manage C processes and threads in a runtime environment.
Learn essential C socket programming skills, error handing, and usage of socket options to handle network applications reliability.
Master fundamentals of virtualization concepts using C programming and Linux namespaces.
Who This Book is for

Beginner System, Network and Cloud Engineers, though intermediate and advanced users will also benefit from mastering essential skill sand exploring advanced coverage.

Contents of Download:
Idézet:? 979.8.8688.1805.9.pdf (Dr Anil Kumar Rangisetti) (2026) (13.31 MB)

⋆?- - - - -☽───⛧ ⤝❖⤞ ⛧───☾ - - - -?⋆

⭐️ C Programming For System Network And Cloud Engineers PDF ✅ (14.32 MB)
Uploadgig Link(s)
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.
RapidGator Link(s)
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Üzenetek ebben a témában
RE: C Programming For System Network And Cloud Engineers PDF (Dr Anil Kumar Rangisetti) - szerző Farid-Khan - 2026-02-07, 19:19

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Intelligent Mobile And IoT Ecosystems Bridging Cloud Fog Edge And AI (M. K. Kavitha Devi;Thangavel Murugan;K. Indira;Raj Farid-Khan 0 27 2026-03-23, 14:41
Utolsó üzenet: Farid-Khan
  Alkaloids From Medicinal Plants And Their Transformative Applications (Rakesh Kumar Bachheti;Archana Bachheti;Azamal Hus Farid-Khan 0 24 2026-03-23, 08:44
  The Pypsa Handbook Integrated Power System Analysis Modeling (2026) (Neeraj Dhanraj Bokde) Farid-Khan 0 25 2026-03-22, 21:15
  Introduction To Game Programming Using Processing For Designers Artists Players Non Tech People And Everybody Else EPUB Farid-Khan 0 21 2026-03-22, 21:01
  Canonico M Introduction To Cloud Computing (2026) (Wufka, Michael; Canonico, Massimo) Farid-Khan 0 22 2026-03-20, 11:29
  An Introduction To Quantum Computing For Computer Engineers (2026) (Marcus S. Edwards) Farid-Khan 0 25 2026-03-19, 22:22
  The First Anzacs The Incredible Untold Stories Of Aussie Combat Engineers In WWI (Thomson, Jimmy;Hulse, George;) Farid-Khan 0 26 2026-03-19, 14:21
  Signal Processing Roadmap Technologies Applications And Future Directions (Pushan Kumar Dutta;Pethuru Raj;Pronaya Bhatta Farid-Khan 0 21 2026-03-18, 22:27
  Cyber Physical System For Rural Development (2025) (Saniya Zahoor, Shabir Ahmad Sofi, Prabal Verma, and Vicor Sheng) Farid-Khan 0 24 2026-03-17, 11:07
  Singh R Concepts Of Engineering Physics (2026) (Kumari Mamta;Raj Kumar Singh;) Farid-Khan 0 22 2026-03-17, 09:42

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett