• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hány GB zenéd van ?
Én 10 dvd-vel, 3 wma-s cd, 65 audio albumok,és vegyesek, ill a gépen van jelenleg 17G.
Válaszol
Huh. [Kép: blink.gif] Akkor én csak kispályás vagyok a magam 11GB+ 17DVD+kb olyan 200-220 mp3. ja meg van még kb olyan 100 audió is még a kezdetekből [Kép: blush.gif]
Válaszol
csak 14 gb a telepités után
Válaszol
33 GB
Válaszol
én nem irok ki semmit soha. monnyuk lehet ki kéne.
31,5 gb
Válaszol
nekem kb 3-4 GB de szinte mindig töltök valami újat... szal ez csak átmeneti állapot... a zenék legtöbbje rap meg hip-hop. Big Grin
Válaszol
6,28 Gb nem volt helyem és selejteztem, de volt olyan hogy 18 giga volt... Még régen Smile
Válaszol
Már kb 300gb vagy több ha kiirom de nem fogom
Válaszol
Amióta Hardcore zenét hallgatok, 3dvd-nyi album jött össze, ebből kb. 5van amit nem szeretek... Smile
Válaszol
5 szám? 5 album, esetleg 5 giga? Big Grin
Válaszol
5album, vagyis kettő mix és vagy a technika szar, vagy dallamos zenéket is kever a zúzásba és elrontja vele! Smile
Válaszol
Selejtezés után 160GB. Nem í­rok ki semmit lemezre, minden zeném a gépen van.
Válaszol
Régen én is ilyen voltam, de jött egy ví­rus és sajnos format C és D volt, azóta van jogtiszta ví­rusí­rtóm és két tűzfalam is, eddig egy spyware volt, de az is egyből le vágva...szerintem í­rd ki, ha fontosak!
Válaszol
aztamindenit, hát 160 giga a gépen az durva : )) nekem gépen most csak 35 GB van.
Válaszol
160 GB az nagyon sok!:pinch: Nekem most csak 380 MB van a gépen!:nasty: Túl sok gamma és progi van, ezért inkább cd-n tartom őket!Confusedly: Meg am igaza van Flórinak, ha egyszer format c, akk nem szeretném letölteni őket újra...mert cd-n nekem is van vagy 100 GB!Smile
Válaszol
kb 300 gb zeném van, épp ezért kellett venni egy külső 500 gb-os vinyót erre a célra.
Válaszol
eddig a winyon 300 gb zene van és csak szám és album sok év alatt gyült össze a termés.
Válaszol
Nekem is külön vinyón van a zene, de gondolkodom egy külső vinyón is. [Kép: a014.gif]
Válaszol
Nekem egy rakat cd-m van zenével kapcsolatba, szóval lehet nekem is be kéne vezetnem egy külön vinyót erre a célra!:naughty:
Válaszol
Hú, vagy 150 GB.
Válaszol
Csak Nyugati (azaz WestCoast)

32GB + 10-15 DVD East
Válaszol
Nekem van legalább 6 DVD-nyi zeném és még a gépen is van 5 giga amit folyamatosan hallgatok.
Válaszol
í­??gy durván 50GB, de ez elég vegyes felvágott...
Válaszol
elsö hsz-emhez képest nött 10gb-t
40,1 GB van most
Válaszol
Kb 30 Gb és kb 15Gb kií­rva! Nagy részt ez black- vagy death-metal!
Válaszol
a gépen körülbelül van 400 giga meg sok-sok dvd-re kiirkálva ...
Válaszol
:new_shocked: 400 GB? Hol dolgozol a MAHASZ-nál? :laugh:

Nekem "csak" 160GB. Smile
Válaszol
nem! de nem lenne rossz Big Grinmég jó hogy dj-ként melózom...
Válaszol
Hááát Több száz giga mp3+ egy vagon audió!!!
Válaszol
Nem sok. í­??gy kb. 10GB.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég