• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Verseny téma
A segí­tségeteket szeretném kérni abban hogy mi legyen a téma. Mert együtt talán tudnák olyan témát találni amire sokan jelentkeznének. Ugyhogy lécci irjatok párat. elöre is köszi
Válaszol
kelljen egy csajt lefényképezni Smile
Válaszol
nem rossz Smile
Válaszol
rocky a mercedes fotozás jo ötlet Smile bár én ne mnagyon tudnék itt mercit fotozni. de esetleg lehetne olyat hogy autot. köszi az ötletet
Válaszol
Eddig miket kellett már fotózni? (Csakhogy könnyebb legyen a választás, avagy mit ne javasoljunk újra.)
Válaszol
ami eddig a verseny témában van. ezek: virág. nap. (reklám, ezen sajna senki nem indult.) most meg épület volt
Válaszol
és ha valami nem oda illő dolgot kellene fényképezni pl:kávés csészébe egy metszőolló?
ez hogy smakkol?
Válaszol
gondolsz itt olyanra hogy esetleg ellentétek ? meg paradox dolgok ? jo ötlet ha lezs elég téma akkor szavazunk hogy mlyeik legyen
Válaszol
Szerintem is az jó, mert beteg. Big Grin
Válaszol
akko lehet ez lezs a kövi verseny. csak mi lenne a cime? ellentét ?
Válaszol
Hangzatos örültem hogy tetszett nektek!
Válaszol
@BaLiG: Paradoxonok (furcsa ellentétek) legyen a verseny cí­me.
Válaszol
ok köszi. én is vmire ilyesmire gondoltam. lehet már ma elinfditom a versenyt
Válaszol
sajna nem kaptam egy képet se. rossz téma lehetett.
úgy hogy újra megkérlek titeket segí­tsetek témát találni olyat amit mindenki szeret és akkor lesznek indulok

én ötleteim : autók, márkák, ví­z Smile
Válaszol
Szerintem valami téli téma kéne. Most már van hó is Smile
Válaszol
még azért nem olyan sok. de jo ötlet. és ha lesz elég ho akkor lesz hoember épitö verseny is Big GrinBig Grin
Válaszol
Felénk nincs hó Big Grin
Válaszol
Hát még nincs az biztos Big Grin
Válaszol
és ötleted sincs ? Smile
Válaszol
Nem tom. Lehet olyan is hogy kemping (mármint a bicikli). Manapság divatos Big GrinDe az ótó is jó Big Grin
Válaszol
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin majd vmikor lezs olyan is Smile reggel megyek hévvel ugyis látok vagy 50-t minden megállonál van egy kocsma ás hát ki van kötve pár joszág Big Grin
Válaszol
Legyen akkor bármilyen telet idéző kép hó vagy anélkül is.
Válaszol
ok akor valsewzg a tém Hő lesz most elmegyke hazajövök és elinditom a témát
Válaszol
srry az elmaradt versenyekért de vhogy nem jött össze. ujra témákon gondolkodom, de nem akarok abba a hibába esni hogy olyantéma lesz amit mások nem szeretnének. ugyh plz irjatok párat. elöre is kössz
Válaszol
A témát nem is, de felajánlok a győztesnek 10db ingyen sms kreditet.!
Válaszol
Hát én nagyon készültem a karácsony témára, vagy 40 db fényképet csináltam a fánkról, aztán nem lett ilyen téma...
nem baj, azért kaptok egy képet
Válaszol
huh hát bocsi. csak nem láttam semmi féle érdeklödést és igy el is felejtettem. sajnálom. de attól még rakd fel szivesen megnézem öket
Válaszol
bocs off: és mi lenne, ha kií­rnánk egy olyan versenyt, hogy ki találja ki, hogy mit ábrázol ez a karácsonyfadí­sz, mert nekem 25 év alatt nem sikerült rájönnöm, hogy ez milyen állat Big Grin
Válaszol
Véleményem szerint a takony folyik az orrából ennek az izének és két nyí­l is kihangsúlyozza ezen gusztustalan folyamatot...és mivel hideg van télen, már jégcsappá is fagyott az orrnedv!
Válaszol
hol a kép ? vagy Flóri Bá mire irtad ezt ?
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Verseny jelentkezés BaLiG 10 6,942 2010-02-15, 10:46
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég