2011-07-25, 07:21
Tadaima!
Eléggé ritka a bejegyzés ebben a topikban. Egy ideje már fent vagyok az oldin, de csak most jutottam oda, hogy rendesen megcsinálom a profilom, és keresek olyan topicot, ami érdekel. Nos, hát, elsőnem a J-music lett
Én személy szerint 2007-óta imádom őket, és csak ázsiai zenét hallgatok. Ritka látni engem egyéb mást hallgatva látni.
Az elsők akiket én megismertem, ezek voltak: V6, KAT TUN, NewS, Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, BIGMAMA. De ennél már sokkalta többet ismerek. Majd ha érdekel valakit, listába írom majd
És? Volt már valaki japán koncerten? (Itt magyarországon, vagy külföldön?)
Én sajnos nem, mert nem tudtam a jegyet megvenni, és össz-vissz 2x voltam Budapesten...így nem ismerem a járást. Ez is közbejátszott.
leep:
Eléggé ritka a bejegyzés ebben a topikban. Egy ideje már fent vagyok az oldin, de csak most jutottam oda, hogy rendesen megcsinálom a profilom, és keresek olyan topicot, ami érdekel. Nos, hát, elsőnem a J-music lett
Én személy szerint 2007-óta imádom őket, és csak ázsiai zenét hallgatok. Ritka látni engem egyéb mást hallgatva látni.Az elsők akiket én megismertem, ezek voltak: V6, KAT TUN, NewS, Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, BIGMAMA. De ennél már sokkalta többet ismerek. Majd ha érdekel valakit, listába írom majd

És? Volt már valaki japán koncerten? (Itt magyarországon, vagy külföldön?)
Én sajnos nem, mert nem tudtam a jegyet megvenni, és össz-vissz 2x voltam Budapesten...így nem ismerem a járást. Ez is közbejátszott.
leep: