Topic locked 
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hét aláírása #2 [ S z a v a z á s ]
[PLAIN]Hét aláí­rása #2 [ S z a v a z á s ][/PLAIN]

bloods
[Kép: 990_S_H.jpg]

Killmask
[Kép: PB2____2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

Zozi
[Kép: house.jpg]

Orpheus
[Kép: szokes_orpheus.jpg]

kiscipo00
[Kép: hhw_het_alairas_sorozat.jpg]

Köszi ricsike. Én Orpheus aláí­rására szavasztam.

Én a Killmask-éra. Tudom, hogy nem a legjobb, de dí­jazom, hogy a félreértések után is képes volt csinálni egy másikat. í­í‚gy most rá ment a voks. Am a bloods-é nem rossz, de lehetett volna még variálni. í­í‚gy igaz ez Killmask-ra is. A Zozi-é nem tetszik, mert túl egyszerű. Orpheusé az jó. A sajátom lehet kicsit bonyolultra sikerült.

House a kedvenc sorozatom, í­gy Zozira ment a szavazatom.

Kód:
https://hhw.hu/hhw/member.php?u=1554
-re ment a szavazat mert egy érdekes sorozatrol készitett képet és jó az a sárga izé ott a jobb oldalán Big Grin

Mindenki a kedvenc filmjére szavaz? Confusedad: Nem az a verseny célja hogy kinek a legjobb?

Nem a kedvenc filmem de láttam belőle pár részt és elég érdekes amugy meg a szinkombinációja másabb mint a többinek és azért ment a szavazat

Orpheusé a leghatásosabb. Oda ment a vote.

Orpheusra ment. nagyon tetszik ez a stilus. esetleg még lehetett volna tenni vmit hozzá de igy is elég jo Smile

Orpheusra ment. ( A sajátomon kí­vül még Orpheus képe az ami tetszik bloods és Killmask képe annyira nem jön be, kiscipo00 képe meg hmmm... nem is tom... :S tőle jobbat vártam volna... Confusedad: )

Nekem Zozi munkája tetszik, illetve kiscip00-é, csak az övéből hiányzik még valami plussz.

bloods ...valamiért ez tetszik...

Nekem Orpheus képe tetszik

bloods nekem az övé tetszik

[align=center]<span style="color:black">[b]MA 19:30-IG Ví­í‚ROM AZ ÜZENETEKET! HA ADDIG NEM ÉRKEZIK Ví­í‚LASZ AKKOR VAGY MIND A 2 VAGY CSAK AZ 1-IK SZAVAZATOT TőRőLJÜK!

Sajnálattal látom, hogy ilyen dolog fordult elő. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ehhez az ügyhöz semmi közöm és teljes mértékben jogosnak tartom a vizsgálatot. Kérném, hogy a gyanúsnak í­télt szavazatok törlődjenek, ha ez lehetséges. Köszönöm.

Orpheus műve a legszebb, ötletes és annak ellenére, hogy egy kockát sem láttam a sorozatok többségéből, kivétel a House 2 évada, én az ő aláí­rására szavazok.

Lehet hogy elkéstem a Zozi által kért válasszal de nem voltam gépnél PM küldve Zozinak

A szavazást lezárom!

Kisebb tanakodás után a végeredmény a következő:

1. Orpheus - 7
2.
bloods - 5
( 2 szavazat törölve csalás gyanúja miatt )
3. Killmask- 3

Gratulálunk a dobogós helyezetteknek!

Grat grat grat. Mondjuk ez a szavazós téma nekem is gyanús volt. Szerintem térjünk vissza a jól bevált módszerhez annyi kivétellel, hogy minimum 30 hozzászólás keljen. Ha nincs annyi, akkor nem érvényes, és minimum 1 hete regisztrált tagnak kell lennie.

Gratulálok a dobógósoknak, és nagyon köszönöm én is a sok részvevőnek a játékot!

Én elküldtem az egyik adminnak a magyarázott az ITongue cí­mre, nálunk ez úgy működik, hogy az egész falu egy ip szerepel, valami publikus ip cí­m a neve ugyan nekem már más az ip mert én kértem hogy legyen az, mert a rapid mindig elutasí­tott í­gy lett nekem más.
í­??gyhogy nem hiszem, hogy csalás történt volna. Esetleg ha az csalásnak számit hogy valaki figyelmét felhí­vja az ember, hogy van ilyen rész az oldalon. Na mindegy, és nem hiszem el, hogy ti, akik indultatok, nem hí­vtátok fel ismerősötök figyelmét, erre én nem látom sehol ezt leí­rva, hogy tilos volna. Ezen az ügyön egy jó barátság omlott össze. Na sziasztok csak ennyit akartam hozzáfűzni, ha már a kedves admin kolléga nem í­rta le ezt.És ne bloods-ot nevezzétek csalónak ha vétetem én voltam,ugyanis én szóltam dorikának hogy van ez az oldal és benne ez a téma.NEM bloods KÉRT MEG Rí­í‚.köszi. Confusedad:

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha kitennétek az aláí­rásokat, semmi szöveg, hogy ki készí­tette, í­gy a pártfogás egyáltalán nem lenne mérvadó. Aztán a végén közölnétek, hogy, nyert a xy aláí­rás, készí­tője pedig...

Igen régen í­gy volt, és nem értem, a mai napig, hogy ez miért nincs most is í­gy. Azért kérdeztem az első verseny kií­rásánál, hogy hova kell küldeni és a nevet rá kell-e í­rni. Tény és való úgy tisztább a verseny. És az is jogos szerintem még mindig, hogy legyen minimális hozzászólása az embernek, mert az sem, járja, hogy bereggel, szavaz és kész.

Azért kell í­gy leadni a képet ahogy most mivel evvel is nő egy kicsit a hsz-szám! Az tény hogy í­gy mindenki tudja hogy ki melyik képet csinálta és í­gy vannak akik emiatt részrehajlóak... de ez nem jelenti azt hogy bereggel valaki csak azért 1-2 + user hogy a sajátjára szavazzon! ( szándékosan nyí­lt a szavazás is hogy lássa mindenki hogy ki kire adta a voksát és ha valami olyan van ami szerinte szabálytalan azt jelezheti is... )

Az biztos hogy az eheti verseny szavazás kií­rásakor kicsit szigorúbb feltételek lesznek! ( egyenlőre a biginner csoport nem lesz kitilta a szavazásról csak bizonyos kritériumoknak kell majd megfelelniük... )

A beszélgetést kérlek hogy
Kód:
http://www.hhw.hu/hhw/showthread.php?t=6471
folytassátok!
Topic locked 

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Hét aláírása [ #6 ] Zozi 3 4,048 2008-12-24, 15:11
Utolsó üzenet: kiscipo00
  Hét aláírása [ V e r s e n y s o r o z a t ] Zozi 26 13,037 2008-12-01, 20:17
Utolsó üzenet: BaLiG
  Hét aláírása #5 [ S z a v a z á s ] Zozi 18 7,719 2008-11-30, 20:01