Topic locked 
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hét aláírása #2 [ S z a v a z á s ]
[PLAIN]Hét aláí­rása #2 [ S z a v a z á s ][/PLAIN]

bloods
[Kép: 990_S_H.jpg]

Killmask
[Kép: PB2____2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

Zozi
[Kép: house.jpg]

Orpheus
[Kép: szokes_orpheus.jpg]

kiscipo00
[Kép: hhw_het_alairas_sorozat.jpg]

Köszi ricsike. Én Orpheus aláí­rására szavasztam.

Én a Killmask-éra. Tudom, hogy nem a legjobb, de dí­jazom, hogy a félreértések után is képes volt csinálni egy másikat. í­í‚gy most rá ment a voks. Am a bloods-é nem rossz, de lehetett volna még variálni. í­í‚gy igaz ez Killmask-ra is. A Zozi-é nem tetszik, mert túl egyszerű. Orpheusé az jó. A sajátom lehet kicsit bonyolultra sikerült.

House a kedvenc sorozatom, í­gy Zozira ment a szavazatom.

Kód:
https://hhw.hu/hhw/member.php?u=1554
-re ment a szavazat mert egy érdekes sorozatrol készitett képet és jó az a sárga izé ott a jobb oldalán Big Grin

Mindenki a kedvenc filmjére szavaz? Confusedad: Nem az a verseny célja hogy kinek a legjobb?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17

Nem a kedvenc filmem de láttam belőle pár részt és elég érdekes amugy meg a szinkombinációja másabb mint a többinek és azért ment a szavazat

Orpheusé a leghatásosabb. Oda ment a vote.

Orpheusra ment. nagyon tetszik ez a stilus. esetleg még lehetett volna tenni vmit hozzá de igy is elég jo Smile

Orpheusra ment. ( A sajátomon kí­vül még Orpheus képe az ami tetszik bloods és Killmask képe annyira nem jön be, kiscipo00 képe meg hmmm... nem is tom... :S tőle jobbat vártam volna... Confusedad: )

Nekem Zozi munkája tetszik, illetve kiscip00-é, csak az övéből hiányzik még valami plussz.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”

bloods ...valamiért ez tetszik...

Nekem Orpheus képe tetszik

bloods nekem az övé tetszik

[align=center]<span style="color:black">[b]MA 19:30-IG Ví­í‚ROM AZ ÜZENETEKET! HA ADDIG NEM ÉRKEZIK Ví­í‚LASZ AKKOR VAGY MIND A 2 VAGY CSAK AZ 1-IK SZAVAZATOT TőRőLJÜK!

Sajnálattal látom, hogy ilyen dolog fordult elő. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ehhez az ügyhöz semmi közöm és teljes mértékben jogosnak tartom a vizsgálatot. Kérném, hogy a gyanúsnak í­télt szavazatok törlődjenek, ha ez lehetséges. Köszönöm.

Orpheus műve a legszebb, ötletes és annak ellenére, hogy egy kockát sem láttam a sorozatok többségéből, kivétel a House 2 évada, én az ő aláí­rására szavazok.

Lehet hogy elkéstem a Zozi által kért válasszal de nem voltam gépnél PM küldve Zozinak

A szavazást lezárom!

Kisebb tanakodás után a végeredmény a következő:

1. Orpheus - 7
2.
bloods - 5
( 2 szavazat törölve csalás gyanúja miatt )
3. Killmask- 3

Gratulálunk a dobogós helyezetteknek!

Grat grat grat. Mondjuk ez a szavazós téma nekem is gyanús volt. Szerintem térjünk vissza a jól bevált módszerhez annyi kivétellel, hogy minimum 30 hozzászólás keljen. Ha nincs annyi, akkor nem érvényes, és minimum 1 hete regisztrált tagnak kell lennie.

Gratulálok a dobógósoknak, és nagyon köszönöm én is a sok részvevőnek a játékot!

Én elküldtem az egyik adminnak a magyarázott az ITongue cí­mre, nálunk ez úgy működik, hogy az egész falu egy ip szerepel, valami publikus ip cí­m a neve ugyan nekem már más az ip mert én kértem hogy legyen az, mert a rapid mindig elutasí­tott í­gy lett nekem más.
í­??gyhogy nem hiszem, hogy csalás történt volna. Esetleg ha az csalásnak számit hogy valaki figyelmét felhí­vja az ember, hogy van ilyen rész az oldalon. Na mindegy, és nem hiszem el, hogy ti, akik indultatok, nem hí­vtátok fel ismerősötök figyelmét, erre én nem látom sehol ezt leí­rva, hogy tilos volna. Ezen az ügyön egy jó barátság omlott össze. Na sziasztok csak ennyit akartam hozzáfűzni, ha már a kedves admin kolléga nem í­rta le ezt.És ne bloods-ot nevezzétek csalónak ha vétetem én voltam,ugyanis én szóltam dorikának hogy van ez az oldal és benne ez a téma.NEM bloods KÉRT MEG Rí­í‚.köszi. Confusedad:

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha kitennétek az aláí­rásokat, semmi szöveg, hogy ki készí­tette, í­gy a pártfogás egyáltalán nem lenne mérvadó. Aztán a végén közölnétek, hogy, nyert a xy aláí­rás, készí­tője pedig...

Igen régen í­gy volt, és nem értem, a mai napig, hogy ez miért nincs most is í­gy. Azért kérdeztem az első verseny kií­rásánál, hogy hova kell küldeni és a nevet rá kell-e í­rni. Tény és való úgy tisztább a verseny. És az is jogos szerintem még mindig, hogy legyen minimális hozzászólása az embernek, mert az sem, járja, hogy bereggel, szavaz és kész.

Azért kell í­gy leadni a képet ahogy most mivel evvel is nő egy kicsit a hsz-szám! Az tény hogy í­gy mindenki tudja hogy ki melyik képet csinálta és í­gy vannak akik emiatt részrehajlóak... de ez nem jelenti azt hogy bereggel valaki csak azért 1-2 + user hogy a sajátjára szavazzon! ( szándékosan nyí­lt a szavazás is hogy lássa mindenki hogy ki kire adta a voksát és ha valami olyan van ami szerinte szabálytalan azt jelezheti is... )

Az biztos hogy az eheti verseny szavazás kií­rásakor kicsit szigorúbb feltételek lesznek! ( egyenlőre a biginner csoport nem lesz kitilta a szavazásról csak bizonyos kritériumoknak kell majd megfelelniük... )

A beszélgetést kérlek hogy
Kód:
http://www.hhw.hu/hhw/showthread.php?t=6471
folytassátok!
Topic locked 

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Hét aláírása [ #6 ] Zozi 3 4,047 2008-12-24, 15:11
Utolsó üzenet: kiscipo00
  Hét aláírása [ V e r s e n y s o r o z a t ] Zozi 26 13,026 2008-12-01, 20:17
Utolsó üzenet: BaLiG
  Hét aláírása #5 [ S z a v a z á s ] Zozi 18 7,711 2008-11-30, 20:01