• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASUS A8NE driver CD
Sziasztok!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy nem e tudná valaki feltölteni az
ASUS A8NE Alaplapi driver CD-t, mármint annak a CD-nek a tartalmát, amit
a fent emlí­tett alaplaphoz adnak.
Segí­tségeteket előre is köszönöm.

Üdv.:janek
Válaszol
Nem elérhető az asus.hu oldalról? Én is asus-os voltam és vagyok, de eddig mindent letöltöttem onnan?!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Asus a8n-e

Idézet:Originally posted by Orpheus;41974
Nem elérhető az asus.hu oldalról? Én is asus-os voltam és vagyok, de eddig mindent letöltöttem onnan?!

Akkor leí­rom hogy konkrétan mi a problémám.
Amikor feltelepí­tem az XP-t, és megnézem a Rendszer >Hardver>Eszközkezelőt , és ott ví­rí­t a sárga kérdőjel, és amikor megnézem hogy mi a hiba akkor azt az üzenetet kapom,hogy a PCI busz illesztőprogramját kéri, ebben az esetben milyen drivert kell letölteni?
Segí­tségedet előre is köszönöm!

Válaszol
Van erre egy remek program ami letölti neked amit kell, ez az asus driver update. Hivatalos helyeről töltheted le.

AVgy próbáld meg ezzel:

Kód:
https://hhw.hu/showthread.php?t=4616&highlight=driver
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Asus a8n-e

Idézet:Originally posted by Orpheus;42196
Van erre egy remek program ami letölti neked amit kell, ez az asus driver update. Hivatalos helyeről töltheted le.

AVgy próbáld meg ezzel:

Kód:
https://hhw.hu/showthread.php?t=4616&highlight=driver

Üdv!

Bocsi, köszönöm a segí­tségedet de azt elfelejtettem í­rni hogy az alaplap az nem az én gépemben van,és a haveromnak pedig nincs internete.
Mégegyszer elnézésedet kélrem,de ezt elfelejtettem í­rni, és ez gondolom lényeges szempont.
Ebben az esetben mi a teendő,vagy akkor is jó ez a cí­m amit adtál?
Segí­tségedet előúre is köszönöm .

Válaszol
@janek:
Kód:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
oldalra felmész, baloldalt felül közvetlenül a menüsor alatt látsz egy keresőablakot, abba beí­rod, hogy A8N-E, majd nyomsz egy entert. A következő képernyőn kiválasztod, hogy A8N-E, majd a felugró ablakban kiválasztod az operációs rendszert (WinXP), s rákattintasz a 'Search' feliratú gombra. Az új oldalon kattints az ATK szöveg mellett lévő négyzetbe, melynek hatására lenyí­lik egy mező, melynek alján kiválaszthatod, hogy melyik szerverről szeretnéd letölteni a telepí­tő fájlt tömörí­tve (.rar). Letöltöd, kitömörí­ted, majd megkeresed a könyvtáron belül az AsusSetup.exe - t, s arra kétszer rákattintasz és telepí­ted a drivert. Ha szükséged van egyéb illesztőprogramokra (driverekre), azokat is letöltheted a fenti oldalról, ahonnan a PCI kezelőt letöltötted.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég