• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Milyen filmet néztél Mostanában?
a citrom viadala
Válaszol
A hurkazsiros foszloskalács történrte.
Válaszol
A bagojköpetes pondró vissza vág 3. Smile
Válaszol
Egy lányról (An Education)
Válaszol
Alkonyat
Válaszol
Always Sunset On Third Street
Válaszol
Kabinláz 2
Válaszol
Drágám, add az életed!
Válaszol
Én ma bombág földjén Rolleyes
Válaszol
Pancser Police, de most azon gondolkozok hogy meg kellene nézni a Fűrész összes részét bár még 1et se láttam Smile
Válaszol
Én most néztem meg a Barakát, ajánlom mindenkinek, mert kegyetlenül jó!
Válaszol
Most értem végére a Resident Evil Afterlife-nak, várom a folytatást, Predators és a Schindler listája...
Válaszol
Jackie Chan Rob-B-Hood cí­mű filmet ami nagyon tetszett..
Válaszol
Srpski film
Válaszol
Rengeteg horror filmet !! Big Grin
Válaszol
Skyline

sci-fi akció

nem volt rossz csak nem volt vége és igazán eleje sem.

egyszer nézhető
Válaszol
Bionicle c. animációs filmet! Smile
Válaszol
Én egy jó sci-fi-t és egy jó western filmet néznék. Kérnék tippeket, hátha kimaradt volna valami kötelező darab!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Ice Cube- Tortúra c. filmjét.Big Grin
Válaszol
Stephen King: Desperation
Válaszol
Csak a vigjátékokat szeretem.
Válaszol
Egy igazán jó sci-fi-re és western filmre várok!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
A hobbit - Az öt sereg csatája

Nem a legfrissebb de csak nemrég volt alkalmam megnézni
Válaszol
Pokoli futam
Válaszol
Wilbur Smith regényei alapján: Lángoló part
Válaszol
Con Air - Fegyencjárat.
Már az is csoda, hogy találtam élőt.
Kedvelem a Nicolas Cage filmeket. Viszont a Fegyencjárat a kedvenc.
Válaszol
Taxisofőr - Robert de Niro
Vagy 30x láttam. Amikor magam alatt vagyok mindig berakom, van benne valami fura érzés amikor nézem.
Egyébként is szeretem a 70-es évek Amerikáját.
Válaszol
Megnézem ezt a filmet, Orpheus. Bár nem vagyok melankolikus állapotban, de az ajánlásokat megnézem.
Ez meg az. Smile

Én az új Alient néztem meg a hétvégén.
Alien Covenant
Jó film volt, úgy gondolom.
Elgondolkodtató, hogy sokakat foglakoztat a gondolat, milyen lenne egy másik bolygón, meg új élet, stb.
Mégis zavaró, hogy mennyien átvágynak ( NASA ), jobb élet kialakí­tásáért, ahelyett, hogy ezt a bolygót védenék meg.
Kí­mélnék, ahogy lehet. Nem tovább gyilkolni.
Szóval, szerintem az olajért mennének át másik bolygóra. Big Grin
Mondjuk, az Alien nem erről szól , de ezt sikerült elsőnek levonnom.
Várjuk a következőt.. úgy vélem, ez se záródott le teljesen.
Válaszol
Nekem tetszett a film, egy valami viszont nem, az hogy az androidokra helyezik a hangsúlyt. Egyébként érdekes...
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Milyen kutyád van, és a kutyatartással kapcsolatos kérdések, válaszok. burudi06 11 2,336 2015-09-29, 08:01
Utolsó üzenet: sarimama
  Kinek milyen sebességű nete van? Orpheus 252 32,782 2012-04-08, 09:27
Utolsó üzenet: Orpheus

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég