• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Win7 alá tűzfal
Tudna nekem ajánlani win7 alá valami fasza tűzfalat? sajnos a sygate csak xp alatt ment:/
Válaszol
A windows integrált tűzfala egy egyszerű, alapműveletekre képes tűzfal, ami megfelelő védelmet nyújt a felhasználók túlnyomó többségének.

Ha komolyabb beálí­tások kellenek a védelemhez, akkor én a comodo-t ajánlom!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
Én kevésbé ajánlom a win beépí­tett tűzfalát, bár a semminél több.
Viszont tudom ajánlani helyette a PC Tools Firewall Plus 6-os verzióját, ami jelenleg a legújabb verzió és támogatja valamint tökéletesen működik a win7-el! Ingyenes!
Ki van próbálva!
Jól konfigurálható és taní­tható egyszerű tűzfal, ami a teszteken is sorra pipálja le fizetős társait! A Comodo-nál jóval egyszerűbb kezelni és kevesebbet kérdezősködik!
Én ezt ajánlom!
Válaszol
(GoatX @ 2009-12-03 21:52) "index.php?act=findpost&pid=54983"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Tudna nekem ajánlani win7 alá valami fasza tűzfalat? sajnos a sygate csak xp alatt ment:/[/b]

A jó öreg Eset SS 4 is megteszi, mondjuk egy MiNodLogin-nale karöltve és java-alapon is megtámogatva
...vagy szerintem is a COMODO...

De elvileg minden valamire való cégnek kell, hogy legyen Se7en-kompatibilis szoftvere is, csak keresgélned kellene, ha nem akarod a régi jól bevált programodat feladni !

És persze válogathatsz is kedvedre :
Kaspersky, Norton, Outpost Firewall, "EMESE"(MS SE), aVast 5, Avira, ZoneAlarm, Vipre Rescue stb-stb...
...valamint a klasszikusok közül pl. a SpyBootSearch&Destroy
Kinek a pap, kinek a papné... szinte csak az AVG-t nem tudom sajna ajánlani, nagyon megfogja a Se7en-t...

Megjegyzem, ha routered is van, azoknak is van külön tűzfaluk is, egyszerre több ilyen progi pedig többet árthat , mint amennyit ér...sőt akár teljesen "használhatatlanná" is teheti a gépedet .
Big Grin...valamint a legfőbb "ví­rusgazda" mindig maga a felhasználó ! Big Grin

Még egy tipp: InternetExplorer helyett is használj inkább a lehetőségekhez mérten minél többször bármilyen egyéb webböngészőt, pl az Opera legújabb 10.53-as verzáját ! ...és ne add meg senkinek a pin-kódjaidat/bankszánlaszámodat a neten, főleg ne tedd egy internet-kávézóban ! Big Grin

Rob
Rob65
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Office Win7-hez Norbo11 2 3,498 2010-12-05, 10:41
Utolsó üzenet: josisan
  Win7 töredezettségmentesítő PaulvanDyk 1 2,833 2010-04-16, 11:45
Utolsó üzenet: dennis61

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég