Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok

Keresés
A fő kategória kiválasztásával az alfórumokban is keres.
HHW.hu Hí­rek, információk FAQ Tápegység

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Tápegység
Nem elérhető scheri
Kezdő tag
**
Üzenetek: 17
Témák: 3
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2010-09-04, 14:09
Volna 1 táp gondom,remélem érthető leszek.
Szal,sosem volt táp gondom,egy 400-as atx-ről van szó,rég óta ez van,és régóta ez a konfigom van,tehát semmi új alkatrészt nem vettem a gépbe.
1ik este történt hogy bekpcs után újraindult a gép,majd ezt megtette még 2-3xor,aztán hagytam.Másnap megint,de többszöri utánkik kapcsolt és éreztem 1 gyenge égett műanyag szagot.Még nem vágtam semmit,azt hittem kinntről jött.Majd amkor már be sem tudtam kapcsolni agépet szétszedtem a gépet-tápot.Táp szűz semmi baja,hanem annak a nagy széles csatlakozónak ami a tápot adja az alaplapnak annál inkább.Sőt,mint a mellékelt kép mutatja elég nagy.Szal a szélső két szál beleégett az alaplapi csatiba,szerencse hogy szét tudtam szedni roncsolásmentesen és kipucolni.De még más szálak is megprökölődtek,és azt vettem észre hogy ezen szálak,sőt a csati igen meleg működés közben.De miért?És miért történt ez?Semmi vihar,gömbvillám,áramkimaradás nem történt.
Köszi

[Kép: image-6E23_4C822729.jpg]

[Kép: image-E11B_4C822729.jpg]

•
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető djdance4
Kezdő tag
**
Üzenetek: 18
Témák: 7
2010-09-04, 18:45
Szia

Valami zárlat keletkezet a gépedbe és azért csinálta ezt!
De szerintem azért vidd el szakemberhez aki jobban ért hozzá és megnézni, hogy az Alaplapnak vagy a Foglalatnak nincsen e valami baja!

Üdv: Djdance4

•
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,749
Témák: 389
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 6
2010-09-06, 09:59
Némelyik 400-as táp csinál ilyen problémát! Nem Codegen márkáju?

•
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető scheri
Kezdő tag
**
2010-09-06, 19:38
Ez egy ACORP LC-A300ATX tí­pusú.

•
Válaszol
Nem elérhető GabberDögBácsi
Power User
**
Üzenetek: 74
Témák: 4
2010-09-08, 09:19
A régi tápom (3-mal ezelőtti) Acorp volt, és hasonló dolgot csinált. A legjobb az lesz, ha beruházol egy nem Acorp és nem Codegen tápba! Jelenleg egy alacsony kategóriájú LC Power 420W-os táp van a gépemben, ami 2 évet bí­rt. A múlt csütörtökön csapágyassá vált, de még műxik. Igaz búg, mint egy harckocsi, és néha megáll a ventije...

Nemrég rendeltem bele egy szintén LC Power gyártmányú 450W-os középkategóriásat. Megéri többet áldozni egy márkásabb cuccra, ami megbí­zhatóbb, mint a fentebb felsorolt Acorp vagy Codegen.

Ajánlanám az LC Power-t, a Cooler Master-t, vagy a Gigabyte márkájúakat. Megbí­zhatóak. A lényeg, hogy 120 mm-es ventis legyen...

•
Válaszol
Nem elérhető scheri
Kezdő tag
**
2010-09-08, 20:38
Köszi a választ,valszeg ezt fogom tenni,bár még nekem nem csapágyas,de még ebben az állapotban is működik.Bár engem azért továbbra is érdekel hogy ez mitől történt,mi okozta ezt holott semmilyen sérülés nem látható,miért a csati azon részén,és hogy ennyivel véget ért a dolog?

•
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.