Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Dumaláda Valentin napi ötletek

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Valentin napi ötletek
Nem elérhető Biggie
Moderátor
Üzenetek: 1,453
Témák: 135
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés: 0
2013-01-19, 21:55
Valentin napi ötletek

Valentin napi sms-ek:

1. í­í‚rok valakinek, ki nem is várja. Könnyes szemem mindig csak Otlátja. í­í‚rok valakinek remegve, s félve. Egyetlen órában mindentelmesélve. Most csak arra kérlek pár sortte is í­rjál. De ha szí­ved másé, soseválaszoljál. Valaki Mindig csakrólad álmodik, valaki szemében miattadkönny ragyog. És ez a valaki, hidd el én vagyok. Ha fába betüt vésnek, belepi a moha. De a szí­v mely téged szeret, nem feled el soha.
2. Az élet egy játék, melybenfolyamatosan fejlődnünk kell. A szerelem maga pedig ajáték megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk.
3. Feküdj az ágyba, betakarlak!Hunyd le aszemed, megcsókollakálmodj rózsát, szép világotálmodra majd én vigyázok!Távol vagyok, mégis veled, ugye érzed, fogom akezed!
4. Féltelek! Ha tehetném, vigyáznám mindenléptedet. Vigyáznék Rád, mint egy angyal, hisz Te vagy az, aki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal.
5. Jutottál a szí­vem mélyére/ Maradszmár, s melegedsz tüzébe/ Tartasz melegen, ha jön hideg, nem fázom/ ??킐rzöm majdképedet, óvom s átkozom/ ővom, mertédes emlék jut róla eszembe/í­í‚tkozom, s gyűlölöm, hisz hagytam ??킐tveszve/ Börtönömben egyedül ülsz, de nem tudod/Hiszen rövidesen majd úgyis elhagyod/ Nemtudlak őrizni, rossz őröd vagyok/ Figyelekmásra, és sok szí­vben lakok! Dorjci Baba
6. Mindenről Te jutsz eszembe, Rólad minden eszembe jut, minden Rólad jut eszembe, mindenről eszembe jutsz, mindenről Te jutsz eszembe!
7. őnnek egy jóéjt puszisüzenete érkezett. Kérjük, hogy acuppanás után hunyja leszemét és álmodjon az üzenet küldőjével. Marianna vagyok azinternetről üzenek, de nehogy ide í­rjvissza.
8. Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmesszí­vemet szí­vedhez szegezni. Szólj hát szaporán szí­vemnek szép szerelme, szerelmesszí­vedet szeretni szabad-e? Sésa
9. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszatálmodik, valaki szépet. Én aztszeretném, ha mi együtt ámodnánk valamiszépet, s álmunk soha nem érne véget!/kiscsibe/
10. Veled aludva rólunk álmodom, arról, hogy Veledalszom.
11. Várom azt a napot, amikor megtörik az átok, várom a napot, mikor nem leszel már álom. Várom a napot, hogy megöleljelek, s füledbe súgjam, mennyireSZERETLEK!
12. A kezet csak megfogni szabad. Elengednivétek!Eldobni átok! Egymásba simuló kezektartják össze az eget s a világot. BoldogValentin Napot! Kriszti
13. Éjszaka felriadok, nem vagy itt velem. Utolsó hangod, mosolyod még jelként él bennem. Csak tudd: bennemélsz, Kedvesem!
14. Ha szeretlek, akkor hazugság amit igaznak hittemén, hazugság a sí­rás, a bánat, s összetörtnek hitt remény. Egyátálmodott kárhozat, amelymég szebbéfogja tenni azeljövendő álmokat.
15. Ki az? ő- Betűvel kezdődik és borzasztóanszeret? ő hát az én vagyok!
16. Lehetekén bárhol, szí­vem erősen lángol. Ez aszí­v hozzád menne. Segí­ts, hogyí­gy legyen, hogy szí­ven szí­ved legyen.
17. Nem tudom leszünk-e egymásé, de az érzés mitadsz nekem, Bent marad a szí­vemben, mintha ittlennél mellettem! ( 3 hónap
18. Szerelmet még nem vallottam sorry, szretlek téges szeretni, együtt fogunk nevetni, I LOve You Dóri!
19. Szí­vem mélyén nagy titok, Egylány kiről csak hallgatok!Arany haja csillog afényben, Két szép szeme ragyog a kékben!!!
20. Azt mondják, szerelembe esni csak egyszer lehet. Deez nem igaz. Én minden egyes alkalommal szerelembe esek, mikor Rád gondolok.

•
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Üzenetek ebben a témában
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-02, 14:52
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-02, 15:00
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-02, 15:05
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-02, 15:07
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-02, 15:10
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-16, 11:11
RE: Valentin napi ötletek - szerző Biggie - 2013-01-19, 21:55
RE: Valentin napi ötletek - szerző Biggie - 2013-01-19, 21:57
RE: Valentin napi ötletek - szerző Biggie - 2013-01-21, 11:40
RE: Valentin napi ötletek - szerző szöszy - 2013-01-24, 19:06

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Ajándék ötletek a filmrajongó barátnőnek PinkPunj 3 1,121 2023-08-12, 10:52
Utolsó üzenet: Orpheus
  Ötletek! Orpheus 108 37,950 2018-02-24, 12:42
Utolsó üzenet: kakukkmanci
  Napi jó tett BaLiG 106 18,650 2010-11-20, 14:48
Utolsó üzenet: acer7520

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend