2014-06-14, 08:32
Én megnéztem. Hajtós meccs volt, az elején sajnos aludtak még az ausztrálok, csak 2:0 null után pörögtek fel. Majdnem sikerült egyenlíteni, az x inkább közelebb volt a reális eredményhez mint a 3:1.
Mivel a spanyolok kikaptak, így nagy harc lesz a második helyért. Spanyoloknak mindenképp győzniük kell, nem lehet számukra más eredmény! Szerintem még egyszer ilyen rosszul nem fognak játszani, mint az első meccsen, csak kérdés hogy mennyire tudják őket felturbózni.
Ma Anglia-Olaszország lesz a nap meccse, kár hogy éjfélkor
(de muszáj lesz megnézni)
Mivel a spanyolok kikaptak, így nagy harc lesz a második helyért. Spanyoloknak mindenképp győzniük kell, nem lehet számukra más eredmény! Szerintem még egyszer ilyen rosszul nem fognak játszani, mint az első meccsen, csak kérdés hogy mennyire tudják őket felturbózni.
Ma Anglia-Olaszország lesz a nap meccse, kár hogy éjfélkor
(de muszáj lesz megnézni)
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17