2014-06-20, 19:51
Ez a Japán-Görög nagyon gyenge meccs volt, sokszor elaludtam közben. Jó lenne ez a japán, de nincs higgadt csatáruk, aki gólt rúgna, nem lehet mindent erőből, lendületből megoldani.
Az olasz kiesés felettébb meglepetés lenne, de nem kizárt. Az már most biztos, hogy a dél-amerikai foci dominál ezen a tornán.
Anglia továbbjutásában csak a véresszájú szurkolói bizakodtak, reális esélye nem volt. Costa Rica jó csapat, remélem minnél tovább jutnak majd.
Svájc-Franciaország: nagyon nehéz meccs! bármi megtörténhet. Szerintem megosztoznak a pontokban.
Az olasz kiesés felettébb meglepetés lenne, de nem kizárt. Az már most biztos, hogy a dél-amerikai foci dominál ezen a tornán.
Anglia továbbjutásában csak a véresszájú szurkolói bizakodtak, reális esélye nem volt. Costa Rica jó csapat, remélem minnél tovább jutnak majd.
Svájc-Franciaország: nagyon nehéz meccs! bármi megtörténhet. Szerintem megosztoznak a pontokban.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17