Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
1 in 1 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Véget ért a pontgyűjtő játék, ha vannak gondolataid a játékról, szívesen várunk építő jellegű kritikát, tanácsot.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Üzenetek: 4
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Nekem bejött a játék a végén már az egész család nyomta.
Csak így tovább.
Üzenetek: 8
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Nekem is bejött a játék, mostmár a gépet kikapcsolhatom élyszakára, és Anyu is visszafekszik mellém :-)
Igaz a végefelé már szinte minden pihenés alkalmával ??í‚ segített :-)
Kár, hogy nem azonnal reagáltam az E-mail re .
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Gondom van a letöltésekkel.
Sikerült letölteni két filmet, de próbálkoztam pl: újrakezdők /Data/ a Fehérneműs hadművelet /uploadable / és a Marco polo /szintén uploadable/
belépést vagy vip kódot kérnek .
Üzenetek: 538
Témák: 45
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 1
Értékelés:
0
Szia nyuszifarok!
Én úgy tudom, hogy az uploadable nem támogatott tárhely, most jelenleg nem találom a támogatott tárhelyek listáját, de Orpheus majd felvilágosít. A datásnak egyébként mennie kellene.
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
sajnos ép a Data kérte a bejelentkezést
Régebben még előfizetésem is volt náluk, de más néven, ma már arra sem emlékszem mivolt a felhasználó neven ott .
Thanks Received:
1 in 1 posts
Értékelés:
0
nyuszifarok, próbáld később is, data.hu működik, nem kell bejelentkezés muter14 töltögetett rendesen. Esetleg próbáld meg a problémás linket a böngészőbe megnyitni , mert lehet hogy törölték.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Köszönöm, közbe rájöttem egy másik megoldásra, eddig ezt nem ismertem, és találtam olyan programmot amit sikerült is letölteni.
Bocsi a butaságomért, ritkán töltöttem innen az elmúlt időben.
Viszont látom, néhány hejen lehet sms ben is fizetni így azthiszem majd később használni fogom :-)
Thanks Received:
1 in 1 posts
Értékelés:
0
Milyen programot találtál? Nem működik innen a VIP letöltésről?
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Nemvettem észre korábban, hogy a VIP gomb alatt van egy kis szöveg, és nem a böngészőbe írom a linket hanem azt megnyitva egy majdnem üres oldal nyílik meg és oda másolom a linket és szinte azonnal indul a letöltés .
Üzenetek: 4
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Sziasztok.
Nálam eddig minden letöltés működött ami támogatott a fiam használja ezerrel.
Köszönöm még egyszer a lehetőséget.