2015-08-12, 12:40
Én Win 8.1 Pro-ról váltottam, eddig hibának csak a bluetooth-tot találtam. Sőt meglepetésemre (ettől féltem, hogy nem fogja kezelni) az android adb-t sdk, és az androidos drivereket, ezeket a win 8.1 döcögve kezelte a win10-en simán fut. Én eddig meg vagyok vele elégedve a touch pad is működik. Az adataim meg maradtak, viszont a vírusírtokból eddig csak a panda-t találtam telepíthetőnek, (de ha valakinek van, működő szívesen fogadom) az AVG-t használtam a frissítés során a WIN10 letörölte és utána nem engedte ár vissza telepíteni. Egyetlen egy driver, volt amit [CODE]http://www.doit.hu/rendszergazda/index.php/hogyan-kell/69-alairatlan-illesztoprogram-telepitese-windows-8-rendszerben] e leírás /url] alapján kellett telepíteni, az is a telefonom driver volt.
Vissza állni bármikor vissza lehet tiszta telepítéssel, a Win7 Win8-8,1-es verziókra. Valamint 1 évig az első telepítés után tiszta telepítéssel, (magyarul a WIN10 sem fog kódot kérni bármikor vissza rakható.
??sszességében meg vagyok elégedve a Win10 de azért van még mit foltozni rajta. PL bluetooth, stb.
Reméljük az ígért 1 GB javító csomagba ezek már javítva lesznek..
Vissza állni bármikor vissza lehet tiszta telepítéssel, a Win7 Win8-8,1-es verziókra. Valamint 1 évig az első telepítés után tiszta telepítéssel, (magyarul a WIN10 sem fog kódot kérni bármikor vissza rakható.
??sszességében meg vagyok elégedve a Win10 de azért van még mit foltozni rajta. PL bluetooth, stb.
Reméljük az ígért 1 GB javító csomagba ezek már javítva lesznek..
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!