2010-09-05, 19:46
Hát szerintem sokan még akkor se vennék meg a játékokat ha fizetésük megengedné(a progikat talán igen) mert a magyar ember nem annyira szeret ilyen megfoghatatlan virtuális dolgokat venni(én se) pl. egy film(egy nagyobb karc és máris veheted meg újra) egy Xpnél megint más ott igazából nem csak a progit hanem a cd kulcsot vagyis a használathoz való jogot veszed meg ilyenkor ha ezt megveszed és a cd bármi miatt eltűnne vagy elromlana biztos nem venném meg újra 20-30 ezer forintért hiszem már vettem jogot a használatához. A Photoshoppot meg látszik hogy nagy vállalatoknak fejlesztették ki és semmilyen alternatívát nem kínálnak az egyedi felhasználóknak.
De akár tudok most ennek pont ellentétet mondani Trainz nevű vasúti szimulátor sorozat. Ami úgy harcol a warrezolás ellen hogy hogy létrehozott egy letöltő bázist amiben rejlik a játék másik vonzása hogy 3ds tervező programokkal lehet bármien tárgyat gyártani hozzá otthon és ezt ott lehet letölteni ezen a letöltőbázison. És szerintem valami hasonló dolog lenne a járható út általában meg hogy figyelembe venni ár általános fizetés arányt. Mert például a GTA sorozat is jó csak azért hogy 1-1,5 hónap alatt kijátsszam nem adok 10-15 ezer forintot.
Bocsi a hosszú hsz.ért azért remélem elolvassátok és elgondolkodtok rajta
De akár tudok most ennek pont ellentétet mondani Trainz nevű vasúti szimulátor sorozat. Ami úgy harcol a warrezolás ellen hogy hogy létrehozott egy letöltő bázist amiben rejlik a játék másik vonzása hogy 3ds tervező programokkal lehet bármien tárgyat gyártani hozzá otthon és ezt ott lehet letölteni ezen a letöltőbázison. És szerintem valami hasonló dolog lenne a járható út általában meg hogy figyelembe venni ár általános fizetés arányt. Mert például a GTA sorozat is jó csak azért hogy 1-1,5 hónap alatt kijátsszam nem adok 10-15 ezer forintot.
Bocsi a hosszú hsz.ért azért remélem elolvassátok és elgondolkodtok rajta