Üzenetek: 1
Témák: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel lehet mp4-es fájlból kivágni részeket. Telefonnal felvett videóról van szó, abból szeretném a felesleges részt kivágni.
Nagyon köszi
Vici
Értékelés:
0
Üzenetek: 2,749
Témák: 389
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 6
Értékelés:
0
Csak angolul találtam:
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.
Üzenetek: 3
Értékelés:
0
(vici @ 2010-03-13 14:01) "index.php?act=findpost&pid=74383"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, amivel lehet mp4-es fájlból kivágni részeket. Telefonnal felvett videóról van szó, abból szeretném a felesleges részt kivágni.
Nagyon köszi
Vici[/b]
Video szerkesztő, vágó, felvevő, lopó programok a csillagpor.hu-n
Idézet:http://video.csillagpor.hu/ [/b]
Google a barátod...  Keresőbe : "video szerkesztése"
Zenékhez pedig :
Reason
Idézet:http://zeneszerkesztes.blog.hu/2007/08/06/reason_4 [/b]
Üdv : Rob
Helló!
Olyan problémám van, hogy a wmv formátumot nem játssza le a dvd lejátszónk. Az avit sem mindet. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, de arra gondoltam, hogy ha ezeket átkonvertálnám valamivel dvd formátumba, akkor úgy már le kellene játszania a lejátszónak. Nem? Milyen programmal lehetne átkonvertálni? Van-e valami hátránya minöségben vagy méretben?
Hogyan lehet kikapcsolni a bios-ban a memóriabeállításokat (gyorstótár pl.)? Néha összeomlik a rendszer és ezt javasolja. De nem találom sehol..Egy acer aspire one netbookról van szó, xp-vel. újratelepítés nem oldja meg a problémát. Más hibaüzenetet működés közben nem ír ki a gép.
Ha tényleg memóriahiba, akkor azt garanciával kijavítják? Ha nem, mennyibe kerülhet a javítás?
Értékelés:
0
Szia!
Biosban nincs memória gyorsítótár! Ha windows-od van, akkor virtuális memória nagyságát tudod szabályozni.
Pontosan kéne tudni a hibaüzenetet, meg a hiba jelenséget hogy miben nyilvánul meg, nem hiszem hogy olyan kicsi a memóriád, hogy be kelljen feltétlen kapcsolni a virtuális memóriát, amit a windows alapból is beállít.
Ha rossz a memóriád, akkor azt nem lehet javítani, ha garis még, akkor kicserélik egy új modulra!
Köszi  Most már egy ideje nem csinálja, pedig órákig is be van kapcsolva néha. Eddig maximum 2 órát működött és összeomlás. És hibaüzeneteket sem ír ki pár napja. Nem értem, mitől javult meg.
Valamilyen hibakereső, -javító program létezik? Ami megtalálja a hardver-, szoftver-, egyéb hibákat? Vagy valami ehhez hasonló?
Üzenetek: 43
Értékelés:
0
Sziasztok!
A számítógépemmel lenne problémám. Nem engedi a windows xp-t feltelepíteni a gép. Amikor azt írja ki már csak 33 perc van hátra akkor kikapcsol.
Értékelés:
0
Több okból is lehet (vinyó, ram), de szerintem valamilyen hardware probléma lehetséges, szerintem vinyó hiba!
Üzenetek: 298
Témák: 7
Értékelés:
0
(Orbit @ 2010-10-02 12:39) "index.php?act=findpost&pid=121427"]<{POST_SNAPBACK}> Idézet:Sziasztok!
A számítógépemmel lenne problémám. Nem engedi a windows xp-t feltelepíteni a gép. Amikor azt írja ki már csak 33 perc van hátra akkor kikapcsol.[/b]
Nekem is pont a múlt hónapba volt ilyen problémám, vinyó csere a megoldás, pedig próbáltam másik gépnél bootolni stb.
Értékelés:
0
:angry: Szia Orpheus! Igénybe venném a felajánlott segítséget: letöltöttem mostanában a fórumról filmet és nem tudom végignézni, mert megakad, leáll -végig kellett lökdösnöm a filmet. Van megoldás? Buborék :blink:
Értékelés:
0
Milyen ajánlott programot töltöttél le és milyen a géped? Kicsit részletesebben kérdezz, mert nem derülnek ki a fontos részletek!
Üzenetek: 34
Értékelés:
0
Sziasztok nekem egy letöltésel lenne gondom,nem tudom lehet fizetös?megnézné nekem egy hozzáértö.Nem forumrol valo.
Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.
Sziasztok.
Szeretném megnézni a A Silla királyság ékköve 25-dik részét,
kérlek segítsetek :lol:
szomi55
Üzenetek: 1,453
Témák: 135
Értékelés:
0
Itt megtalálod:
Tölsd le és nézheted!!!
Televiziód nincs? Csütörtökön vetitették.
Üzenetek: 173
Értékelés:
0
Sziasztok!
Mára lett 1 problémám a gépemmel  nem tudok videót lejátszani semelyik lejátszóval 
tegnap este néztem 1 filmet, mikor kikapcsoltam lefagyott a gép, amdj akkor gyorsan újra kezdtem nézni a videót, megint lefagyott a progi. mondom nem érdkel mert álmos vagyok
ma (másnap) kapcsolom be és prbálgatom és semelyik lejátszó nem játszik le videó fájlt. mp3-mat igen, de videót semmit
Megoldást szeretnék kapni, ha tudtok segíteni, megköszönném!
most folyamatban van a víruskeresés, hátha
és már volt 1-2 program ki-be instalálása
üdv, köszi
próbálj meg video kodekeket letölteni, esetleg vlc media playert. ha nem megy így sem, akkor rendszer visszaállítás, esetleg ccleaner, hátha valami dll ment el.
GOM player... felhasználóbarát és szinte mindent lejátszik. Ha nem akkor kidob egy ablakot, ahol egy kattintással tölthetsz le codecet.
Ha nem jön be akkor VLC media player... ez az ami tényleg mindent visz
Üzenetek: 173
Értékelés:
0
|