2008-09-13, 08:59
ImTOO 3GP Video Converter ? Videóból 3GP
Az újabb mobiltelefonokban, már alap az mp3, és videó lejátszása, de sokak számára nem teljesen tiszta, hogy nem a szokásos formátumú videó tölthető rá. Van több féle formátum, ami népszerű a mobiltelefonok videó formátumát tekintve, de most nézzünk csak egyet, a 3GP videót. A művelet, amit most bemutatok, az lényegében avi, dvix, mpeg videóból 3GP videóvá varázslása. Persze a ImTOO 3GP Video Converter programmal több féle fájlt át tudunk konvertálni 3GP formátumra, amit meg is nézhetsz az alattam lévő fotón.
Indítsd el a ImTOO 3GP Video Converter szoftvert, majd a kattints az + Add gombra, és keresd meg a konvertálandó videó fájlt, majd hívd be. De így is lehet File-->Add, majd fájl megkeresése után, Megnyitás gomb.
Behívhatsz, több videót is, természetesen ugyanúgy jársz, mint előbb. A csíkozott felületen tudsz navigálni a videók között, és a felsőmenüben (szürke) tudsz törölni egyes fájlokat a X Remove gombbal. A Clear gombbal pedig az összes behívott fájlt ki tudod törölni a műveleti mezőből.
A csíkos műveleti mező alatt lévő Profile mezőben a kimeneti formátumot tudod beállítani, itt az alapértelmezett a 3GP videó.
Az alattam lévő fotón megnézheted milyen formátumokra képes konvertálni a program.
A Zoom mezőben TV képernyő, széles vászon, és teljes képet tudod beállítani. A Split mezőben, több féle beállítási lehetőség van: Infinite (végtelen, <ajánlott>), 650MB, 700MB, 800MB, 4,7GB, Custom size (íí‚Âllítható, idő és méret alapú). Utóbbi a Configure gombbal testre szabható. A Destination mezőben, pedig a konvertálási helyet adhatod meg (Browse gomb).
A felső jobb oldali téglaalapban állíthatod be a leendő 3GP fájl kép, és hang minőségét. Ezt Neked kell megadnod a mobiltelefonod tudása szerint. Hogy milyen képméretű, minőségű videót tudsz feltenni a mobilodra, a használati utasításban megnézheted. Az alatta elhelyezkedő lejátszó ablakban pedig bele tekinthetsz a videódba.
Ha meg van minden, akkor induljon a konvertálás, klikkelj az Encode gombra, és türelmesen kivárod a műveletet.
Az Unregistred (próba) verzióban 20 másodpercet tudsz konvertálni, ha többre vágysz meg kell vásárolnod a programot.
Ha ezzel meg vagy, akkor már csak a mobiltelefonodra kell, feltöltened az újdonsült 3GP fájlt.
Én a MOBILedit! programot ajánlom, elég sok telefont ismer, és sok funkciója van. Persze, ha van már egy bejáratott programod, akkor azzal töltsd rá a videót.
Az újabb mobiltelefonokban, már alap az mp3, és videó lejátszása, de sokak számára nem teljesen tiszta, hogy nem a szokásos formátumú videó tölthető rá. Van több féle formátum, ami népszerű a mobiltelefonok videó formátumát tekintve, de most nézzünk csak egyet, a 3GP videót. A művelet, amit most bemutatok, az lényegében avi, dvix, mpeg videóból 3GP videóvá varázslása. Persze a ImTOO 3GP Video Converter programmal több féle fájlt át tudunk konvertálni 3GP formátumra, amit meg is nézhetsz az alattam lévő fotón.
A felső jobb oldali téglaalapban állíthatod be a leendő 3GP fájl kép, és hang minőségét. Ezt Neked kell megadnod a mobiltelefonod tudása szerint. Hogy milyen képméretű, minőségű videót tudsz feltenni a mobilodra, a használati utasításban megnézheted. Az alatta elhelyezkedő lejátszó ablakban pedig bele tekinthetsz a videódba.
Ha ezzel meg vagy, akkor már csak a mobiltelefonodra kell, feltöltened az újdonsült 3GP fájlt.
Én a MOBILedit! programot ajánlom, elég sok telefont ismer, és sok funkciója van. Persze, ha van már egy bejáratott programod, akkor azzal töltsd rá a videót.
Jó videózást a mobiltelefonoddal is.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17