2023-11-03, 22:05
Tudtad hogy a windows10 folyamatosan adatokat továbbít rendszeredről? Szeretnél egy tisztább operációs rendszert?
Ez a script automatikusan eltávolítja, illetve letiltja azokat a szolgáltatásokat, programokat, amik folyamatosan a külső szerverekkel kommunikálnak.
A kiegyensúlyozott magánélet és funkcionalitás szempontjából mindenkinek ajánlott!
Az oprendszer és alkalmazások normálisan fognak ezután is működni.
A mellékelt privacy-script.bat fált nyitsd meg szövegszerkesztővel és nézd végig mi mindent módosít a script!
A megjelenő ablakban válaszd a "További információt" és utána klikk a "Futtatás mindenképpen" gombra!
[attachment=o3212][attachment=o3213]
Bízzatok bennem, én ezt már leteszteltem a saját gépemen!
Ez a script automatikusan eltávolítja, illetve letiltja azokat a szolgáltatásokat, programokat, amik folyamatosan a külső szerverekkel kommunikálnak.
A kiegyensúlyozott magánélet és funkcionalitás szempontjából mindenkinek ajánlott!
Az oprendszer és alkalmazások normálisan fognak ezután is működni.
A mellékelt privacy-script.bat fált nyitsd meg szövegszerkesztővel és nézd végig mi mindent módosít a script!
A megjelenő ablakban válaszd a "További információt" és utána klikk a "Futtatás mindenképpen" gombra!
[attachment=o3212][attachment=o3213]
Bízzatok bennem, én ezt már leteszteltem a saját gépemen!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17