Név vagy E-mail:
Tagja vagy már a fórumnak?
Új jelszó igénylés itt!
 • Belépés / Regisztráció


  :::: Kereső ::::

  Köszi Köszi:  0
  Like Like:  0
  Dislike Dislike:  0
  • 2008-01-06 - 23:03
  • Szaki10
  • 2014-02-05 - 12:12
  • szöszy
  • 26
  • 5527
  • PM a feltöltőnek
  • Hsz.
  • Barátnak jelölés
  Oldal: 3 / 3 ElsõElsõ 123
  Eredmény: 21 - 27 (27) összesen

  Téma: Boksz

  1. Top | #21
   Szaki10
   Vendég
   Szaki10 avatara

   Boksz
   Szili István elveszítette a bronzmérkőzést és ezzel nem sikerült kvótát szereznie a Roseto degli Ambruziban rendezett első európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán, melyen három magyar versenyző biztosította helyét a pekingi játékokon: Kalucza Norbert és Káté Gyula arany-, Varga Miklós pedig ezüstérmes lett
   A magyar csapat tájékoztatása szerint a 75 kg-os Szili remekül helytállt az örmény Andranik Hakobjan ellen, aki nem kis részben a pontozóknak köszönheti sikerét. Szili hiába ütött többet és pontosabban, volt a meccsnek egy másfél menetes - mint kiderült döntő - periódusa, amikor egyáltalán nem kapott pontot. A csatát végül 25-19-re nyerte Hakobjan.

   Az olaszországi viadalon így is a várakozásokon felül teljesített a magyar csapat, amely Kalucza Norbert (51 kg), Varga Miklós (60) és Káté Gyula (64) révén három kvótát szerzett, így a tavalyi világbajnokságon kvalifikált Szellő Imrével (81 kg) együtt négyen már biztosan képviselhetik Pekingben a magyar színeket.

   Kalucza és Káté egyaránt mérkőzés nélkül végzett az első helyen, miután előbbi brit és utóbbi román ellenfele sem állt ki a döntőre. Két honfitársához hasonlóan az egész tornán remeklő Vargának ezzel szemben ringbe kellett lépnie szombaton az ukrán Olekszandr Kljucsko ellen. A hajdúsámsoni bokszoló a kvalifikáció kivívása után nem tudta felszívni magát a tulajdonképpen tét nélküli mérkőzésre és végül 30-14-es pontozással kikapott.

   A többieknek, így Szilinek is még egy lehetősége lesz az ötkarikás részvétel kivívására, méghozzá az április 7. és 13. között sorra kerülő athéni kvalifikációs versenyen.

  2. Top | #22
   Moderátor
   Biggie avatara

   Boksz
   Csatlakozott
   06-01-31
   Utolsó látogatás
   2018-02-22 @ 21:56
   Életkor
   42 éves
   Hsz.
   1.392
   Téma
   233

   Boksz
   Adamek: "ismét legyőzném Balzsay Károlyt"

   Csütörtök este a prágai Vencel téren, az Európa Hotelben rendeztek profi ökölvívó gálát, melynek programjában hét párban küzdöttek a felek. Az eseményre a profibox.hu is ellátogatott.

   A fellépők volt Tomas Adamek is, akinek a menedzsere, amint megtudta, hogy Magyarországról érkeztünk, a következőket mondta portálunknak.

   "Szeretnénk, ha Balzsay Károly Tomas Adamek ellen védené meg interkontinentális címét áprilisban, de falakba ütköztünk" - mondta Milan Mikota, aki az edzői feladatokat is ellátta Adamek sarkában. "Tomas kétszer is legyőzte amatőrként Balzsayt, ezért az Universum hallani sem akar a mérkőzésről, nem akarja fogadni ellenfélként."

   Bár az interneten fellelhető amatőr statisztikák meglehetősen hiányosak, azért arra van utalás, hogy legalább egyszer, a 2004-es Európa-bajnokságon találkoztak az ökölvívók, és akkor Adamek kiütéssel nyert.

   "Visszafogytam nagyközépsúlyba" - tolmácsolták Adamek szavait a jelenlévők. "Amatőrben is jobb voltam, profiként ismét legyőzném Balzsay Károlyt."

   A 27 éves cseh bokszoló - aki csütörtökön először bokszolt a nagyközépsúly felső határa alatt - a prágai gálán könnyedén verte a szlovák Robert Andrasikot, a harmadik menetben, technikai kiütéssel. Rekordja pillanatnyilag 12 győzelem (ebből 5 KO/TKO), 1 győzelem és 1 vereség. Veresége megosztott pontozás volt EBU-EU meccsen, a címvédő Antonio Brancalion ellen.
   /profibox.hu/
   Biggie=Criminalis

   Jelszó mindig: Criminalis vagy Biggie


  3. Top | #23
   HHW-s kedvenc
   Rocky avatara

   Csatlakozott
   08-02-19
   Életkor
   42 éves
   Hsz.
   727
   Téma
   5

   Boksz
   A 2007-es K1 Top 10 Knock Out!Ebből 3 Mighty Mo nevéhez fűződik.A Number1 is ő volt azzal a szenzációs jobb csapottal amivel lenyomta a kóreai óriást.

   <div> http://www.youtube.com/watch?v=MfAHKmLzaUg&&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; wmode=&quot;transparent&quot; width=&quot;425&quot; height=&quot;350&quot; /></embed></object>[/CENTER]
   Ha meg szeretnéd köszönni valaki feltöltését akkor nyomj egy KÁ–SZI-t.

  4. Top | #24

   Boksz
   Promóteri manipuláció állhat Erdei vereségének hátterében
   2013.03.30.

   Erdei Zsolt szombat este - a látottak fényében - meglepő, megosztott pontozásos vereséget szenvedett Gyenyisz Gracsovtól. A miértekről az origo és a Index is érdekes eshetőséget vázolt fel.

   A magyar szövetség profi tagozatának bíróbizottságát vezető Döry Miklós maga is pontozta a mérkőzést otthon, a képernyő előtt, ahogy az [origo]-nak elmondta: &quot;Nálam 97-94-re nyert Madár, három menetet tudtam adni az orosznak. Ezt a meccset nem lehetett így is, úgy is kihozni, három-négypontos Erdei-győzelem lett volna reális.&quot;   &quot;Hogy miért nem így alakult, annak több összetevője lehet, például a promoternek érdekében állt, hogy ne Erdei nyerjen - mondta a manipulációt firtató kérdésünkre Döry, aki két világszervezetnél is szokott vezetőbíróskodni és pontozni is. - A torna másik meccsén döntőbe jutott Edwin Rodríguez és Erdei egyaránt Lou DiBellához tartozik, kérdés, melyikük fontosabb neki? Most el lehet adni Rodríguezt azzal, hogy elverte Gracsovot, a korábban két súlycsoportban is világbajnok Erdei legyőzőjét. Rodríguez ezzel eladhatóbbá válik, ez tehát az üzleti rész.&quot;

   &quot;A szakmai részhez nem kívánok hozzászólni, mert nem tudom, hogy a ring mellett ülő lengyel kollégát hogyan lehetett rávenni, hogy ehhez segédkezet nyújtson - tette hozzá Döry. - Madárnak annyit lehet idézőjelben felróni, hogy hiányzik a bokszából a drasztikum; túl szépen bokszol ahhoz, hogy elfogadják, neki a győzelem kell, nem akarja tönkreverni az ellenfelét.&quot;

   Keményebben fogalmazott Csötönyi Sándor, a Magyar í–kölvívó Szövetség elnöke: &quot;Sajnálatos, ami történt, én ezt a Terry O'Connor pontozóbírót már amatőrben is ismertem, akkor is gazember volt, semmit sem változott. Nem értem, ez a szélhámos, hogy merte kihozni az oroszt győztesnek. A másik pontozón, Philippe Verbekén meglepődtem, mert ő jó bíró.&quot;

   &quot;Amerikában boksz-kommunikációban az a mondás, hogy &quot;He is the man who beat the man&quot;, tehát Gracsov verte meg a veretlen bajnokot, aki két súlycsoportban is világbajnok volt. Ez pedig már politika, politika és kommunikáció kérdése. Meg kell magyarázmni az embereknek, hogy a Gracsov nem rossz, csak gyengének nézett ki a Rodriguez mellett. így építgetnek valakit fel, hogy aztán egyéni előfizetős (pay per view) gálákon nagyobb pénzekért szerepeltessék. Arra jó az egész, hogy a DiBella keressen egy nagy összeget. Egyébként egy Rodriguezért ki fizetne a tenderen a minimumnál többet? Froch-Kessler szinten mindenki agyonverné ezeket, még akár kettesével is, ahogy ezzel DiBella ezzel tisztában is van. így azonban...&quot; - magyarázta Rácz Félix az Indexnek.

  5. Top | #25
   10 éve veletek!!
   Orpheus avatara

   Boksz
   Csatlakozott
   07-04-02
   Utolsó látogatás
   Tegnap @ 18:16
   Életkor
   41 éves
   Hsz.
   2.257
   Téma
   246
   Arcade I. helyekBoksz

   Boksz
   Aki látta a meccset, az tudja hogy madár volt a jobb! Egyértelműen!
   Ezt kéne kivizsgálni, ne csak a focimeccseket óvják!

  6. Top | #26

   Boksz
   Csatlakozom, bizony Ő győzött. Tartottam tőle, hogy emiatt
   abba fogja hagyni, de szerencsére nyilatkozott, hogy
   ő nem egy &quot; kis madár &quot; , hogy befejezze. :)

  7. Top | #27

   Boksz

   Grúz ellenfele lesz Erdei Zsoltnak


   A találgatások ideje lejárt - megvan Erdei Zsolt ellenfele. Immár hivatalos, hogy Madár a grúz Shalva Jomardashvili ellen lép kötelek közé 2014. március 8-án, a Ferobox Event kecskeméti gáláján, amelyen a WBO (Boksz Világszövetség) betöltetlen Európa-bajnoki öve lesz a tét.

   Hogy mit kell tudni a grúzról?

   „Erdei ellenfele eddigi pályafutása során harminchat győzelmet aratott - ebből huszonhétszer kiütéssel nyert -, és csak hat vereséget számlál. Jomardashvili akkor került képbe, amikor az általunk kiszemelt ukrán Vyacheslav Uzelkov, akivel tárgyalásokat is folytattunk, a szerződés aláírása előtt egy nappal mondvacsinált okokra hivatkozva visszalépett&quot; - nyilatkozta Rácz Felix, aki az utóbbi hetekben olyan ökölvívók menedzsmentjével tárgyalt, mint Allan Green, Dean Francis, Vyacheslav Uzelkov, Hakim Chioui vagy éppen Stjepan Bozic. Érdekes, hogy a fent említett bunyósok állításuk szerint nem azért nem vállalták a meccset, mert tartanának Erdeitől, vagy a felkínált összeg kevés lenne (persze, nincs az a pénzdíj, amit túl soknak tartanának...). Egyikük azt szerette volna, ha a hazájában szerveznénk meg a mérkőzést, a másikat csak világbajnoki címmeccs érdekli Madár ellen (addig inkább nem kockáztat), a harmadik menedzsment pedig héttagú stábot jelölt meg az ökölvívón kívül... „Jomardashvili mellett döntöttünk, s ez azt jelenti, hogy öt héttel a gála előtt szinte az összes résztvevőnek megvan már az ellenfele, de nyilván a főmérkőzéssel szerettük volna kezdeni a kommunikációt&quot; - tette hozzá Rácz Felix.

   S hogy mit szól a fejleményekhez a legfőbb érintett, vagyis Erdei Zsolt? Nos, úgy gondolja, a bizonyítási vággyal teli, fiatal grúz nyilván igyekszik majd megnehezíteni a dolgát, úgyhogy neki okosan kell bokszolnia. „Megnéztem Jomardashvili néhány mérkőzését, amelyekből az derült ki, hogy erőszakos, harcos srác - mondta Erdei. - Jóval fiatalabb, mint én, biztosan nagy benne a bizonyítási vágy, hiszen óriási skalp lenne, ha megverné két súlycsoport világbajnokát, úgyhogy fel kell kötnöm a gatyámat. Jomardashvili jó ellenfél. Nyilván nem a világ top 10-hez tartozik (még), de egy év kihagyás után jó felmérő lesz számomra, hogy láthassam van-e még bennem tűz! Az biztos, hogy próbálkozni fog. Láttam olyan meccsét is, amelyen háromszor leütötték és újra meg újra felállt és támadt, úgyhogy megnehezítheti a dolgomat, ha nem figyelek oda. Taktikusan, okosan kell bokszolnom ellene.&quot;


  Oldal: 3 / 3 ElsõElsõ 123

  Téma információ

  Témát böngészõ felhasználók

  Jelenleg 1 felhasználó böngészi ezt a témát. (0 regisztrált és 1 vendég)

  Címkék ehhez a témához

  Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code is Bekapcsolva
  • Pofik Bekapcsolva
  • Az [IMG] kód Bekapcsolva
  • [VIDEO] code is kikapcsolva
  • A HTML kód kikapcsolva