Témák: 388
Köszönetek kapott:
6 4 hozzászólásban
Köszönetek adott: 18
Hírnév:
0
Sok szerencsét kívánunk, és jó fórumozást!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Köszönetek kapott:
6 4 hozzászólásban
Hírnév:
0
Eddig rekord sorsjegy-vásárlás történt! Nemsokára sorsolunk!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Köszönetek kapott:
6 4 hozzászólásban
Hírnév:
0
Egyelőre nem tudjuk biztosra, nagyban attól függ hogy tudjuk-e finanszírozni a következő komolyabb nyereményt.
Témák: 4
Köszönetek kapott:
1 1 hozzászólásban
Köszönetek adott: 0
Hírnév:
0
Gratula RIA!:handshake:
Hassználd egészséggel!
Nem hiszem el!!!!
Nem hiszem el hogy én nyertem?!!!! :dancing:
KEDVENC OLDALAM A HHW!
Témák: 14
Köszönetek kapott:
0 0 hozzászólásban
Hírnév:
0
Grat grat Ria!!! Használd egésséggel
Témák: 13
Köszönetek kapott:
0 0 hozzászólásban
Hírnév:
0
Énis Grat képzeld milyen ideges lettél volna ha tudod hogy te nyertél csak lecsusztál rola mert késön jöttél volna fel az oldalra. Talán ezentul aktívabb leszel?!