Témák: 1
Köszönetek kapott:
0 0 hozzászólásban
Köszönetek adott: 0
Hírnév:
0
SegíÂÂtség kérés router beállíÂÂtáshoz
Sziasztok!.
Szeretném ha valaki tudna segíteni. A következő a problémám az inetrnetet routren keresztül osztjuk el, ez edig tökéletesen müködik. A router tölem 40 méterre van és én kapom vezetéken keresztül az internetet.Most jön a probléma, nekem i szükségem lenne WiFi -re. Vásároltam egy másik routert, de ezen már nem megy át az internet ha a Wan portba csatlakozom, és a Wifin sem jön az internet. Megoldható a probléma, hogy nálam is legyen WiFi. Hogyan és mit kell beállítanom. Előre is köszönöm a segítséget.
lacikoko
Témák: 390
Köszönetek kapott:
3 1 hozzászólásban
Köszönetek adott: 11
Hírnév:
0
A wifi hálózatot látja a géped? Vagy csak a net nem megy át rajta? Routerből kábelen keresztül megy a net?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Témák: 1
Köszönetek kapott:
0 0 hozzászólásban
Köszönetek adott: 0
Hírnév:
0
A wifi hálozat látható, de a net nem jön át sem a wifin sem a kábelen.
Témák: 390
Köszönetek kapott:
3 1 hozzászólásban
Köszönetek adott: 11
Hírnév:
0
Ha routerbe belépsz connecting stástuszban van? Mindent jól beállítottál mint a régin?
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17