A fórum szabályzata!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
A fórum szabályzata! - 2010.05.10-től visszavonásig!
Utoljára frissítve: 2016.02.15.

Üdv a HHWFórum-on!


Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. Ez egy kézi beavatkozás, habár, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.
Az elfelejtett jelszót nem tudjuk elküldeni, mert többszörös titkosítással van tárolva a szerveren. Ilyen esetben újat kell generálni a rendszeren keresztül.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.

Fórumunkban csak regisztrációs folyamat elvégzése után, az általad választott azonosító és a hozzá tartozó jelszó használatával léphetsz be!


Regisztrációkor valós e-mail cím megadása kötelező.
Tilos ismert személyek nevének választása (politikusok, színészek, sportolók, stb).
Tilos továbbá a közízléssel ellentétes és a hatályos magyar jogszabályokba ütköző név választása
(pl tiltott önkényuralmi jelképek használata).


Fórumokon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért, illetve az elhelyezett információkból, letöltött programokból következő esetleges káresemények miatt felelősséget nem vállal.
A fórum linkjeit csak a regisztrált tagok tudják megtekinteni, illetve hozzászólásokat írni.
Regisztrációhoz egy érvényes e-mail cím megadása szükséges. Valós e-mail cím megadása elengedhetetlen, mert a regisztráció befejezésekor erre a címre küldünk egy aktivációs linket, a regisztráció csak ezután véglegesíthető. A regisztráció erre a fórumra ingyenes! Megkérünk, hogy az alábbiakban részletezett szabályoknak és irányelveknek engedelmeskedj.

Annak ellenére hogy a fórum adminisztrátorai és moderátorai mindent megtesznek, hogy kifogásolható üzenetek ne jelenjenek meg, minden üzenet felügyelete lehetetlen.
A fórum szerverén nem található meg a tényleges tartalom, csak más weboldalakon elhelyezett tartalomra mutató linkek láthatók. A fórumon előzetes moderáció nélkül bárki hozzászólhat, ezért a fórum tulaja, adminisztrátorai, moderátorai nem vállalnak felelősséget az oldalon elhelyezett anyagok jogszerűségét illetően. A személyiségi valamint szerzői és szomszédos jogokat sértő hozzászólásokat megalapozott indokú kérésre eltávolítjuk az oldalról. Email: admin[kukac]hhwforum.hu

Ezen szabályok egyetértésével szavatolod hogy nem fogsz üzeneteket küldeni amelyek obszcének, vulgárisak, , gyűlölködőek, fenyegetőek, vagy bármi módon törvénybe ütközőek!


A felhasználók adatait kódolva, biztonságosan tároljuk a fórum szerverén, és azt semmilyen felkérésnek nem adjuk át!
Az elfelejtett jelszavakat nem tudjuk kiadni a kódolások miatt, helyette új jelszót generálhat a felhasználó.

A regisztrációkat adminisztrátor kérésére véglegesen töröljük az adatbázisból!

A tulajdonosok, és moderátorok fenntartják maguknak a jogot hogy bármilyen témát eltávolítsanak, módosítsanak, mozgassanak vagy lezárjanak mindenfajta indoklás nélkül.

Chatbox szabályai:


Flame-nek, azaz a veszekedésnek helye nincsen a chatboxban sem, nézeteltéréseiteket intézzétek email-ben, MSN-en, Skype-on, vagy bárhol másutt. Amennyiben az admin felszólítására sem fejezed be, BANNOLíS a jutalmad.

Rasszista kijelentések, politikai tartalommal bíró megjegyzéseket, vallási, bőrszín, etnikai, filozófiai ellentétekre vonatkozó vagy azokat keltő kijelentéseket TILOS használni, kérdés, figyelmeztetés nélkül BANNOLíÂS-t kapsz.A chatboxban

A chatboxban tilos más oldalakat reklámozni.

A chatboxban beszélgetünk és segítséget nyújtunk egymásnak.Mellőzzük a felesleges értelmetlen irkálást!
A chatbox nem kereső,arra van külön funkció.
Ne ott köszönd meg a feltöltéseket,mert ott úgysem tudjuk hogy mit köszönsz meg.
Az XXX témájú oldalakat a link utáni +18-as jelöléssel szabad kirakni!Privát (PM) üzenetek:

PM (Privat Message) üzenetben reklámozni az admin engedélye nélkül tilos!
Szabályszegőket azonnal bannoljuk.
A privát üzeneteket (PM) a rendszer 30 nap után az admin törölheti a rendszerből, mind a bejövő és mind a kimenő mappában lévőket érinti.


Moderálás:
A fórum szabályait megszegő hozzászólásokat/témákat külön értesítés nélkül töröljük.
Amennyiben egy fórumozó a fórumszabályzatban foglaltakat megszegi, és ezért a fórum moderátorainak bármilyen módon változtatni kell az érintett témakör az illető figyelmeztetésben részesül.
A figyelmeztetés pontos okáról az érintett értesítést kap privát üzenetben!

Figyelmeztetések után automatikusan érvénybe lép:
Szabályzat megsértéséért (egyéb): 1 pont adható
Rossz linkelésért: 1 pont adható
Engedély nélküli reklámozásért: 2 pont adható
Tiszteletlen viselkedés: 3 pont adható
SPAM: 5 pont adható

A pontokat lehet halmozni, egy nap korlátlan büntető pont adható, a moderátorok mérlegelik a súlyosságát!

Összegyűlt pontokért a kitiltási idő:
1 büntető pont : még csak figyelmeztetés!
2 büntető pont : 1 nap eltiltás a fórumról
3 büntető pont : 7 nap eltiltás a fórumról
4 büntető pont : 2 hét eltiltás a fórumról
5 büntető pont : 1 hónap eltiltás a fórumról
6 büntető pont : 2 hónap eltiltás a fórumról
7 büntető pont : végleges eltiltás a fórumról

A felhasználó feltöltésekkel, segítségnyújtásokkal csökkentetheti a figyelmeztetését.Aláírások:
Az aláírás maximum 350x120 képpont méretű képet lehet (Kép + Szöveg). VIP, Uploader tagokra ez nem érvényes nekik 400x200. (Az ennél nagyobb aláírások eltávolításra kerülnek!)Témák szerkesztése:
Már létező hasonló témákat összevonjuk.
A fórum tartalmától eltérő téma nyitása esetén áthelyezzük.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.Hozzászólások szerkesztése:
A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve.
Piros (vagy ahhoz nagyon hasonló) szín használata, ez az adminisztrátoroknak és a moderátoroknak van fenntartva.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.Hozzászólások törlése:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltehetően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások (Ezek közé tartozik a letöltési fórumok topikjaiban való kérés, csevegés is).
"Egy szavas" hozzászólások, aki rendszeresen ilyet tesz, hozzászólásainak számát nullázzuk.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén.
Piramisjátékok, lánclevelek (ingyenesek is)
Tiltott tárhelyekről való linkelés:
Code:
A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció
 
Utoljára szerkesztve:
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

Szabályzat módosí­tva!
Tiltólistára került ez a tárhely:
Code:
A tartalom megtekintéséhez szükséges: Bejelentkezés vagy Regisztráció
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

Módosí*tva! 2013.09.04.

Módosí*tás a feltöltőket érinti:
Tilos olyan anyagot feltölteni, aminek a kicsomagoláshoz tartozó jelszó egy weblap url cí*mét tartalmazza, valamint a jelszó nem lehet egy másik oldalon megtekinthető.
 
Utoljára szerkesztve:
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

Módosí­tva! 2013.10.08.

Módosí­tás a feltöltőket érinti:
A Programoknál kötelező magyar leí­rást mellékelni!
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

Módosí*tva! 2013.11.02.

Változások:

Chatbox szabályai
Flame-nek, azaz a veszekedésnek helye nincsen a chatboxban sem, nézeteltéréseiteket intézzétek email-ben, MSN-en, Skype-on, vagy bárhol másutt. Amennyiben az admin felszólí*tására sem fejezed be, BANNOLÁS a jutalmad.

Rasszista kijelentések, politikai tartalommal bí*ró megjegyzéseket, vallási, bőrszí*n, etnikai, filozófiai ellentétekre vonatkozó vagy azokat keltő kijelentéseket TILOS használni, kérdés, figyelmeztetés nélkül BANNOLÁS-t kapsz a chatboxban.

A chatboxban tilos más oldalakat reklámozni.
 
Utoljára szerkesztve:
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

Módosí­tva! 2013.11.28.

Változások:

Topik, ill. hozzászólás létrehozása során a letöltési link csakis a letöltendő anyagra mutasson, vagyis az azt tároló tárhelyre.
Ne továbbí­tson más oldalra! Linktovábbí­tó oldalak használata tilos!

Tiltott tárhelyekről való linkelés: sharecash.org,envirofile.org,harembit.com,megaporn.com/video, fileme.us, xvidstream.net, kingfiles.net, hidemylink.org- valamint minden olyan tárhely, aminek használatához regisztráció szükséges!
- kivéve:
a data.hu csak a prémium fiókkal rendelkezőknek letöltés, - tehát ez engedélyezett, azonban a feltöltőnek közvetlenül a code tag alá oda kell í­rnia a következő szöveget: " Ezeket a linkeket csak data.hu prémium fiókkal rendelkezők tölthetik! "
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

Szabályzat módosul ezen ponton:

PM üzenetek:

PM (Privat Message) üzenetben reklámozni az admin engedélye nélkül tilos!
Szabályszegőket azonnal bannoljuk először 1 hétre, majd visszaesőket véglegesen.
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
HHW Fórum Szabályzata!

A szabályzat kiegészült ezen a ponton:

Kamerás és DVD megjelenés előtti bármilyen verziót tilos felrakni! Mozis hangút is!

A nem megfelelő feltöltéseket a moderátorok eltávolí­tják!
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
Változások, új funkciók:

Legyél szí­ves használni a "köszönöm gombot"
thank_you_b.png
, és ne válasz üzenetben köszönd meg!

Ha feltöltesz valamit, használd a szerkesztő lécben a
spoiler.gif
spoilert, pl. a fájl információkhoz, hogy átláthatóbb legyen a téma.

Youtube belinkelés lehetséges
youtube.gif
ebben a formátumban: [youtube ]M0FyVLwEXVA[ /youtube ] - nem kell az egész link, csak a v= utáni részt kell beszúrni.

Kérjük a fentiek használatát! További kellemes böngészést kí­vánunk!

image.gif
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
Feltöltőknek változás:
Nem kötelező a meglévő témákba linkelnetek, mehet új hozzászólásba minden!
Az összevonásokat a moderátorok fogják elvégezni.
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
Változás a szabályzatban! 2016.02.15-től:

A http://skymiga.com oldalról tilos a linkelés, az oldal használhatatlansága miatt!
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
Változás a privát üzenetekhez kapcsolódóan:

A privát üzeneteket (PM) a rendszer 60 nap után törli a rendszerből, mind a bejövő és mind a kimenő mappában lévőket érinti.
 
LV
1
 

Orpheus

Admin
Tag
Utoljára online
2007.04.02.
1,300
163
63
Díjak
2
46
hhwforum.hu
Szabály módosí­tás: 2018.05.31.

Kizárólag magyar vagy angol leí­rás, ismertető mellékelhető egy feltöltéshez, más nyelven nem lehet. Javasolt a google fordí­tó használata ebben az esetben.
 
  • Tetszik
Reakciók: Köbüki
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!
Rapidgator.net