JUHíí‚ÂSZ LAPCSíí‚ÂNKA
Hozzávalók: Burgonya 3 kg, Só 0, 05 kg, Liszt 0, 40 kg, Tojás 2 db, Bors 0, 006 kg, Olaj 0, 40 l, Juhtúró 0, 50 kg, Füstölt sonka vagy gépsonka 0, 30 kg
Elkészítése:Nyers burgonyát lereszeljük, ízesítjük borssal, fokhagymával, sóval, liszttel, egésztojással összekeverjük. Palacsintasütőben, olajban kisebb palacsinta nagyságúra sütjük, majd elkevert juhtúróval és apró kockára vágott füstölt sonkával díszítve tálaljuk.
Hozzávalók: Burgonya 3 kg, Só 0, 05 kg, Liszt 0, 40 kg, Tojás 2 db, Bors 0, 006 kg, Olaj 0, 40 l, Juhtúró 0, 50 kg, Füstölt sonka vagy gépsonka 0, 30 kg
Elkészítése:Nyers burgonyát lereszeljük, ízesítjük borssal, fokhagymával, sóval, liszttel, egésztojással összekeverjük. Palacsintasütőben, olajban kisebb palacsinta nagyságúra sütjük, majd elkevert juhtúróval és apró kockára vágott füstölt sonkával díszítve tálaljuk.