Kíí‚ÂPOSZTíí‚ÂS BABLEVES FÜSTőLT CSÜLőKKEL
Hozzávalók (10 személyre): Füstölt csülök 1, 50 kg, , Savanyú káposzta 1 kg, , Szárazbab (tarka) 0, 40 kg, , Zsír 0, 15 kg. Só 0, 05 kg, , Liszt 0, 15 kg, , Paprika 0, 01 kg, , Csípős paprika 0, 005 kg, , Vöröshagyma 0, 05 kg, , Fokhagyma 0, 01 kg, , Delikát 0, 01 kg, , Tejföl 0, 50 l, Citrom 0, 10 kg,
Elkészítése:Tarkababot füstölt csülökkel, külön savanyúkáposztát félig főzzük, majd összeöntjük, és készre főzzük. Sűrítjük v. hagymás, fokhagymás barnarántással. íí‚Âzesítjük tejfellel, babérlevéllel, sóval, csípős paprikával. Tálalása hússal együtt történik.
Hozzávalók (10 személyre): Füstölt csülök 1, 50 kg, , Savanyú káposzta 1 kg, , Szárazbab (tarka) 0, 40 kg, , Zsír 0, 15 kg. Só 0, 05 kg, , Liszt 0, 15 kg, , Paprika 0, 01 kg, , Csípős paprika 0, 005 kg, , Vöröshagyma 0, 05 kg, , Fokhagyma 0, 01 kg, , Delikát 0, 01 kg, , Tejföl 0, 50 l, Citrom 0, 10 kg,
Elkészítése:Tarkababot füstölt csülökkel, külön savanyúkáposztát félig főzzük, majd összeöntjük, és készre főzzük. Sűrítjük v. hagymás, fokhagymás barnarántással. íí‚Âzesítjük tejfellel, babérlevéllel, sóval, csípős paprikával. Tálalása hússal együtt történik.