Guest

Vendég
Hozzávalók:
20 dkg ringló
50 dkg meggy
mazsola
1 cs vaní­lia pudingpor
egész fahéj
szegfűszeg
tejföl

Elkészí­tés:
A gyümölcsöket kb. 3 liter ví­zben feltesszük főni. Befűszerezzük. A vaní­lia pudingport egy kevés ví­zzel és a tejföllel kikeverjük. A levesbe behabarjuk, felforraljuk. Hidegen tálaljuk!
 

LV
0
 

HunWallber

New member
Utoljára online
2014.08.21.
4
0
1
35
Re:Vegyes gy??mölcs leves

Mindenkinek inkább a makrobiotikus táplálkozást ajánlom:
Sebestyén Szilvia - Makrobiozika cí­mű könyvét olvassátok el.
 

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!