XHTML teszt

Amennyiben úgy gondolod, hogy eléggé rendesen elsajátítottad az XHTML tudásanyagát, akkor kitölthetsz egy tesztet, hogy mennyire is nagy az önbizalmad és ez mennyire tükrözi a valódi XHTML tudásodat.

Letöltési link: [Online link ellenőrző]

http://w3schools.com/quiztest/quiztest.asp?qtest=XHTML


Forrás

Szerintem már többen észrevettétek, hogy a tutorial szövegét a W3 Schools honlapjáról szereztem, vagyis pontosabban onnan fordítottam le + példákkal egészítettem ki itt-ott.

Letöltési link: [Online link ellenőrző]

http://www.w3schools.com

Ami a tutorialt illeti, szabadon lehet terjeszteni, csak annyit kérek, hogy aki kiteszi valamely oldalra/fórumra, az legyen szíves minden lecke végére odabiggyeszteni, hogy Forrás: hhwforum.hu. Amennyiben ezt nem teszi meg az illető, és megtalálom az oldalt, akkor intézkedni fogok az ügyben, hogy minél hamarabb lekerüljön onnan az XHTML tananyag.

Letöltési link: [Online link ellenőrző]

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/

Mégvalami: a tanfolyam folyamán egy-két helyen felhasználtam az Oktatóvideók által készített jegyzetet is, amelyet itt lennt tölthettek le. (A jegyzetből kimaradt egy-két dolog, amely viszont szerepel a tananyagban.)

Letöltési link: [Online link ellenőrző]

http://rapidshare.com/files/76580687/XHTML_jegyzet.doc


Videó

A tananyagot vizuális formában, oktatóvideók segítségével is elsajátíthatod, melynek ára 7 700 Ft, amely tartalmazza a 20% íFA-t és az XHTML, CSS tanfolyamokat. Az összes videóanyag mintegy 7 és fél órát tölt be és 1 CD-re ráfér!

Letöltési link: [Online link ellenőrző]

http://www.oktatovideok.hu/?ref=BT79967

Megjegyzés: Hogyha azon a linken keresztül adod le a rendelést, mint amit megadtam, akkor azzal támogatsz engem, hogy készítsek el minél több tutorialt.


Végül szeretném megköszönni a kitüntető figyelmedet, amely végigkísért mind a 10 leckén keresztül és remélem, hogy legközelebb, más tananyag keretein belül ismét találkozni fogunk!