ImTOO 3GP Video Converter ? Videóból 3GP


Az újabb mobiltelefonokban, már alap az mp3, és videó lejátszása, de sokak számára nem teljesen tiszta, hogy nem a szokásos formátumú videó tölthető rá. Van több féle formátum, ami népszerű a mobiltelefonok videó formátumát tekintve, de most nézzünk csak egyet, a 3GP videót. A művelet, amit most bemutatok, az lényegében avi, dvix, mpeg videóból 3GP videóvá varázslása. Persze a ImTOO 3GP Video Converter programmal több féle fájlt át tudunk konvertálni 3GP formátumra, amit meg is nézhetsz az alattam lévő fotón.
Indtsd el a ImTOO 3GP Video Converter szoftvert, majd a kattints az + Add gombra, és keresd meg a konvertálandó videó fájlt, majd hvd be. De gy is lehet File-->Add, majd fájl megkeresése után, Megnyitás gomb.
Behvhatsz, több videót is, természetesen ugyanúgy jársz, mint előbb. A cskozott felületen tudsz navigálni a videók között, és a felsőmenüben (szürke) tudsz törölni egyes fájlokat a X Remove gombbal. A Clear gombbal pedig az összes behvott fájlt ki tudod törölni a műveleti mezőből.
A cskos műveleti mező alatt lévő Profile mezőben a kimeneti formátumot tudod beálltani, itt az alapértelmezett a 3GP videó.
Az alattam lévő fotón megnézheted milyen formátumokra képes konvertálni a program.
A Zoom mezőben TV képernyő, széles vászon, és teljes képet tudod beálltani. A Split mezőben, több féle beálltási lehetőség van: Infinite (végtelen, <ajánlott>), 650MB, 700MB, 800MB, 4,7GB, Custom size (킁lltható, idő és méret alapú). Utóbbi a Configure gombbal testre szabható. A Destination mezőben, pedig a konvertálási helyet adhatod meg (Browse gomb).
A felső jobb oldali téglaalapban állthatod be a leendő 3GP fájl kép, és hang minőségét. Ezt Neked kell megadnod a mobiltelefonod tudása szerint. Hogy milyen képméretű, minőségű videót tudsz feltenni a mobilodra, a használati utastásban megnézheted. Az alatta elhelyezkedő lejátszó ablakban pedig bele tekinthetsz a videódba.
Ha meg van minden, akkor induljon a konvertálás, klikkelj az Encode gombra, és türelmesen kivárod a műveletet.
Az Unregistred (próba) verzióban 20 másodpercet tudsz konvertálni, ha többre vágysz meg kell vásárolnod a programot.
Ha ezzel meg vagy, akkor már csak a mobiltelefonodra kell, feltöltened az újdonsült 3GP fájlt.

Én a MOBILedit! programot ajánlom, elég sok telefont ismer, és sok funkciója van. Persze, ha van már egy bejáratott programod, akkor azzal töltsd rá a videót.
Jó videózást a mobiltelefonoddal is.