• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ti gyűjtötök vmit?
Én is gyűjtöttem a szalvétákat,meg a képeslapokat,most a kishúgom játszik velük. A képeslapokat szereti összefirkálni,a szalvétát meg szétszedni,tetszik neki,hogy könnyen tépődikBig Grin
Válaszol
Radí­rt gyűjtöttem (figurásokat), majd sima műanyag katonákat, ma már csak rutint és tapasztalatot.
Válaszol
én elég régóta busszal utazgatok össze-vissza í­gy a havi bérleteket gyüjtögetem, merci kulcstartókat illetve zenét minden mennyiségben [Kép: tongue.gif]
Válaszol
sok sok í­rható DVD lemezt [Kép: tongue.gif]
Válaszol
nos, jó 7 éves korom óta zenét gyűjtök. azt viszont minden mennyiségben. a teljes gyűjteményem idestova úgy 30TB lehet... filmeket is gyűjtök, de azt nemrég kezdtem, í­gy abból csak 1200 van kábé, persze DivX-ben...

idén kezdtem el a veszteségmentes tömörí­tésű zenék leszedegetését, gondolva a későbbiekre, mert az empéhármak egyre gyatrább minőségűek...
Válaszol
recepteket

dvdt
Válaszol
Én meg továbra is a matchboxot.
Akinek van és megunta irjon, csak ha jó állapotuak.Smile
Válaszol
(Biggie @ 2009-11-07 16:18:53) "index.php?act=findpost&pid=52030"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:Én meg továbra is a matchboxot.
Akinek van és megunta irjon, csak ha jó állapotuak.Smile[/b]

nos, nekem van vagy 200 db! fater gyűjtögette hosszú évekig. van több méretarányú is az egészen kicsitől a több kilósig mindenféle. majd meglesem őket, és megdumálhatjuk a részleteket, Biggie!
[Kép: tongue.gif]
Válaszol
Szerintem egy 50 ezret kérj érte,gazdag gyerek ki fogja fizetni!
Smile
Válaszol
Nekem is van jó pár matchbox-om, még a mai napig is gyűjtögetem. Bár azt hozzátenném hogy a méret egyforma, de mind eredeti matchbox. Egy időben munkagépeket, majd harckocsikat, most pedig rendőr-mentő autókat gyűjtök Smile
Illetve targoncákat, amik szépen ki vannak dolgozva. Nem tervezem eladni, mert a gyerekek is szeretnek játszani velük Big GrinDe ha kellene 1-2 régebbi darab, konkrét elképzelés alapján akkor szétnézek [Kép: rolleyes.gif]
Válaszol
régen tapétavágókat gyüjtöttemBig Grin nemhiszem hogy sok társam lenne ebben a szenvedélybenBig Grin
Válaszol
Én pénzt próbálok de minég elkőltöm! [Kép: rolleyes.gif]
Válaszol
Dvd filmeket gyűjtök
Válaszol
Régiségek minden mennyiségben! Főleg régi pénzek és könyvek!
Edzésen meg a monoklikat!- ( de azt adok is ! ) [Kép: rolleyes.gif]
Válaszol
en pc jatekokat gyüjtök
Válaszol
pénzt gyűjtök benzinre....
[Kép: huh.gif]
Válaszol
Gyerekként régi zsebnaptárt gyűjtöttem (volt igen régi is...), meg kinder figurákat.
Válaszol
A férjem söröskorsókat gyűjtött még egyetemistaként, ám soha nem adott pénzt egyikért sem! Big Grin
Válaszol
pénzt azt mindig
Válaszol
(Meeetya @ 2009-11-08 08:14) "index.php?act=findpost&pid=52114"]<{POST_SNAPBACK}>
Idézet:nos, nekem van vagy 200 db! fater gyűjtögette hosszú évekig. van több méretarányú is az egészen kicsitől a több kilósig mindenféle. majd meglesem őket, és megdumálhatjuk a részleteket, Biggie!
[Kép: tongue.gif][/b]

Vegyük fel a kapcsolatot [Kép: tongue.gif]
Válaszol
zenét..filmeket...lányokat.... Big Grin.
Válaszol
Nem igazán gyüjtök semmit
Válaszol
Régen szalvétát gyüjtöttem.......De csak a helyet foglalta [Kép: rolleyes.gif]
Válaszol
Tapasztalatot [Kép: huh.gif]
Válaszol
pénzt abból sosem elég
Válaszol
porcicát Smile
Válaszol
meg pénzt is gyűjtenék, de az nem gyűlik, csak a porcica....
Válaszol
Régi pénzérmét,kések,bicskákat,bajonetteket,töltény hüvelyeket és energia italos dobozokat
Válaszol
zenét+filmeket [Kép: laugh.gif] [Kép: laugh.gif] [Kép: laugh.gif] [Kép: laugh.gif]
Válaszol
Már semmit.
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég