Legidegesítőbb dolog
Legidegesí­tőbb dolog

butaság
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

A szomszéd feljelent és nem tudod, hogy miért
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

helyzet adja
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

Sokminden.
De az eléggé ha nem hagynak nyugottan enni!
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

Hát ez elég nehéz kérdés, talán a tapintatlanság, bunkóság.
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

csámcsogás
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

Ha kérdezel valakitöl valamit ő meg visszakérdez hogy MIT de utána már válaszol is a kérdésedre.
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

lefagy a gép.....
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

Ha valaki okoskodik pedig fogalma sincs az adott témáról.
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

Az, hogy a kutyámnak hasmenése van.... <_<
Válaszol
Legidegesítőbb dolog

Az őrült szomszéd a harmonikájával.
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

amikor a hengeres dvd/cd -ket elkezdik körbeforgatni, mármitn a legfelsőt, vagy a tokjában a lemezt..azért morci vagyok..
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

az hogy Katica szerepelt Katy klippjében -.-"
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

A feleségem és az áram szünet.
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

legeslegjobban a h...lye buta kisebbségi komplexussal küzdő alezredes főnököm

de NAGYON
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

a várakozás, meg a bürokrácia
Válaszol
Legidegesí­tőbb dolog

Amikor tudom,hogy becsapnak és nem tudok ellene semmit tenni.
Válaszol
re: Legidegesí­*tőbb dolog

Piros lámpánál túrja az orrát a mellettem lévő autós! :nea:
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
re: Legidegesí­*tőbb dolog

Jelenleg a Magyar Posta elsőbbségi szolgáltatása miatt idegeskedhetnék, bár már volt időm lehiggadni..
2017. május 31-én elsőbbségivel, de nem ajánlott küldeményként részemre feladott levél a mai napig nem érkezett még meg...
Szerintetek várjak még? Smile)
Válaszol
re: Legidegesí­tőbb dolog

Kérd el a RAG számot, a feladónál ott van a feladószelvény, az alapján bármelyik postán meg tudják nézni hol van a levél. Sok esetben a kézbesí­tő nem vitte ki, elkavarta, ott hagyta, stb.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Válaszol
re: Legidegesí­tőbb dolog

Na ez az, sima elsőbbséginél nincs semmi, csak ha ajánlott és elsőbbségi lenne a levél... ?¹gyhogy ez a szolgáltatás í­gy nem visszakereshető.. Pedig fontos lett volna,...
Mondjuk azóta már megkaptam mert elküldték nekem újra csak most ajánlott küldeményként, csak csúszott a dolog...
Válaszol
Szerintem az a legidegesítőbb dolog az amikor valamit melózol a háznál és a szomszéd felnyom az önkormányzatnál hogy az nem szabályos. Sad
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  18 őszinte dolog egy negyvenbe fordulótól Orpheus 0 2,006 2015-10-02, 11:56
Utolsó üzenet: Orpheus
  Mi lesz a következő dolog amit venni fogsz/akarsz? Zozi 383 43,218 2011-03-28, 06:07
Utolsó üzenet: csupafül

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég