áá megláttam ezt a témát... egyből eszembe jutott ma is ott jártam...
szerintem az árak nem feltétlen a legjobbak, én mindig csak akciós cuccot veszek, sok kis boltot lehet találni ami veri árban csak jól el vannak dugva
igazából majdnem minden amit veszek már egy-egy boltra van "specializálódva"
Sziasztok én személy szerint szeretem a tescot néha jó cucok vannak benne elérhető áron. Ami nagyon zavar hogy a technikai, elektronikai részlegen semmit nem tudnak, ha megkérdezem hogy ez a kütyű mit tud az mondják hogy mindjárt megnézi a dobozon hát hallottunk már ilyet elolvasni én is eltudom és a főinformatikus is kb annyit tudott mint én
Hát eddig senki sem mert kiborítani a bilit, de én most megteszem. A tesco titkok könyv nagyrésze tényleg igaz! Én is dolgoztam tescoban diákként árufeltöltőnek, de elég is volt.
Pékárunál selejt nincs, ha leesett a földre megy vissza a sütőlapra.
A felújítás alatt óránként jártunk a betonport lesöpörni a kenyerekről. (ANTSZ hogy engedte nyitva az áruházat felújítás alatt???)
A grillpultba a lejárt, rohadó csirkéket vittük.
A zöldségespulton az előre csomagolt termékeket pulton tarthatósági idő után kimértként árusítottuk tovább
A Sajtokat a lejárat után újracsomagoltuk. Ezek sosem járnak le... Csak új cimkét kapnak.
A felújítás megnyitó napján 10 percel nyitás előtt még a rohadó fejű halat pecáztuk ki.
Jó étvágyat a hypermarket termékekhez...
Idézet:Láttatok már TESCO-ban verebet, v vmilyen madarat? Mert én láttam..és képzeljétek el, h ott van egy galamb, vagy egy veréb, és rá sz*rik a kenyérre, vagy vmilyen ételre...hát nem étvágy gerjesztő?[/b]
Ja , én a budapesti váci ut tesco -ba járok, és ott már én is töbször láttam csurikat viháncsolni
Ilyenkor hol van az ANTSZ ? ha neked vagy nekem lenne 1 bolt es ilyen lenne ott, biztos jol meg buntetnenek .
egy szemét multi ami lassan halálra dolgoztatja anyámat -.-"
most olyan munkaideje volt hogy reggel6-tól este8-ig :S
hát miezmár? ráadásul semmi pénzért -.-"