Üzenetek: 80
Témák: 1
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Hali van egy Samsung SyncMaster 740n tipusú monitorom de, valamiért érdekes csíkok jelentek meg rajta. Ha meg ütöm akkor az egyik eltünik egy kis időre, de a másik (kék) ott marad... Szerintetek mi lehet a baj? Meg lehet csináltatni? Gari nincs rajta...
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
LCD monitort 90%-ban nem javítanak idehaza, ha garanaciás lenne akkor egyből adnának egy levásárlási kupont. Ez olyan mint a videoártya, ki kell küldeni külföldre a gyárba.
Én a helyedben egyből a Samsung szervízbe vinném, ahol talán egyből tudnák mi a hibája.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
tommy18
Vendég
mifelénk akkor megy tönkre akármi pl:Ic vagy tranyó ha kijön belőle a működtető füst!!
coll
Vendég
Hát én dolgoztam olyan helyen ahol igen is javítottak lcd monitort LG, Samsungot is.