• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Aki szereti, szokott vele játszani, az í­rjon! Aki nem, az hátha kedvet kap hozzáSmile
Igaz nem a legújabb rész, de a legkönnyebben moddolható, és azért nem is olyan "ócska" korához képest még most semSmile
1-2 kiegészí­tő, í­zelí­tő:
[Kép: pttm_00001.jpg]
[Kép: pttm_00002.jpg]
[Kép: pttm_00003.jpg]
[Kép: pttm_00004.jpg]
[Kép: pttm_00005.jpg]
[Kép: pttm_00006.jpg]
Válaszol
Fúúú ezzel sokat toltam régenSmile

de meguntam egy idő után vmeg vmi modot feltoltam oszt széjjelszaggata az arcom:S és felidegesí­tett ezzel és töröltem.
Válaszol
Vannak hibás modok az tény és való, kifagyást általában a rossz térképek és hibás kerékbeállí­tások szoktak okozniSmile
Válaszol
Vmi magyaroszágos mód volt aszem a TIR tán vagy vmi ilyesmi volt a neve.
Válaszol
Jaja. Abban van hiba, 2 városban rosszul vannak definiálva a cégek, ezért lép ki a játék. Én mondjuk magamnak szoktam épí­teni a térképet, í­gy nem tudom megunni mert mindig változtatok valamitSmile
Válaszol
Hát úgy nehéz megunniSmile

Én most az Eurotruck sim-el játszok ilyen kamionos szórakozás képSmile az tetszik eléggé csak hiányolom belőle a rádiót meg a többi kamionossal való csevegést
Válaszol
Én lefordí­tottam magyarra a PttM-ben. Az EU Truck Sim-mel meg nem tudok játszani, kevés hozzá a gépem. OpenGL-ben meg csak feketeség van a kamionok helyettBig Grin í­í‚gy egy darabig maradok a régebbi részeknél.
Válaszol
Énis megijedtem a gépigényétől. de csak nagyon minimális a szaggatás ahoz képest amit í­rtak róla
Válaszol
Nálam csak a videókártya a baj sajnosSad Vennem kell egy új gépet, amin elindulBig Grin Jobban tetszik a grafikája, szebb a környezet, igényesebb szerintem mint a korábbi részek. Bár kis ráfordí­tással a régit is fel lehet javí­tani, kivéve a játék fizikáját és a festés csillogását.
Válaszol
fúúú...majdnem töröltem a játékotBig Grin openGL-re tette vmi hülyeBig Grin és azt hittem vmi gond van a graficsalBig GrinxD

én 10kért vettem 256os vidókarit és azzal tökéletesen adogatjaSmile
Válaszol
Elárulnád pontosan milyen videókarid van? Jó volna átpakolni az ETS-be is a PttM cuccokat.
Válaszol
nekem nvidia GForcfe 8400 GS van 256mb-s de még tud használni a ram-ból 256ot tehát 512őt bí­r bár nem olyan jó minőségűSmile kényszerből vettem mert elszállt az alaplap és már régi volt í­gy újí­tani kellett
de jobb mint az előző
Válaszol
Nekem nincs is szükségem kitudja milyen jó videókártyára.. Csak menjen az ETSSmile Nekem még GeForce 2 van 64 Mb Big GrinEz a minőség megfelel nekem bőven. í­??gyis csak a Pedal to the Metal meg SoFII megy. Mással nem igazán játszok, csak a kis gagyi játékokkal...
Válaszol
Én GForce 4mx440el toltam azelőttBig Grin bár már megváltam tőle kőkemény pénzekértBig Grin
Én úgy vagyok vele h ami játékhoz csak kevés dolog hiányzik kipróbálomSmile mert lehet eldöcög rajtaSmile
Válaszol
A gyáli frisses Tesco-s kamion:
[Kép: tesco-friss.jpg]
Válaszol
kegyetlen ez a tesós járatBig Grin
Válaszol
Munkában pakolom őket, utána meg itthon szállí­tokBig GrinBig Grin
Válaszol
Nahát itt vannak még PttMesekSmile

énis játszottam régen veleSmile
Válaszol
Hát igenSmile sokan kipróbáltákSmile főleg a környezetemben élők isSmile

most majdnem felidegesí­tett megyek az úton kanadába erre fogja magát és kicsúszik-.- hát normális ez olyan dugót csináltam h csak naaaBig Grin
Válaszol
Nekem csak a fékek nem tetszenek benne. Nem lehet finoman fékezni az üzemi fékkel. Ha állí­tok rajta, akkor meg semmi fékhatás. És sajnos a PttM-ben nincs rá gyógymód, csak kormánnyal meg pedállal.
Válaszol
Azzal akarnám egyszer kipróbálni a kamionos gémeket de hát nincsen keret rá sajnosSad meddig biztos adja az í­vet úgy
Válaszol
Tescoban vettem 6000ért egy "gagyit", de nagyon jó. A váltó meg külön élmény, az is van hozzá (fel-le kapcsolgatós). De működik minden gomb, tökéletesen kezeli a játék. Mondjuk nem sokat játszok vele, mert elfoglalja az egész asztaltBig Grin
Válaszol
hát nem csodálomSmile
de sajna most egy új mp3 lejátszóra sincs pénz nemhogy kormányraSad
Válaszol
Most ezzel a vassal fuvarozgatok:
[Kép: 1243805285_Franco.jpg]
Amikor kicsit ráunok a dologra, akkor Soldier of Fortune II - Double Helix multi indí­t, aztán hullanak a fejek. Főleg műszak után amikor tiszta ideg vagyokSmile
Válaszol
én alap gépekkel tolom nekem még azok is jók mostBig Grin

én most a sims3mat tesztelgetem h milyen lettSmile de ha rámjön a zúzhatnék akkor Combat Arms-ot belövöm oszt rambózokBig Grin

Nekem a modosí­tásokba az nem tetszik h eltűnik az a "élethűbb" hatás belőle.
Válaszol
Szerintem is jók a gyári cuccok. De az új kiegészí­tők már igen élethűen visszaadják a belső teret is. Ami hiányzik nekem, az élethű fizika. Játszottam az ETS-sel havernál, a fülke mozgása nagyon tetszett benne, jó volna a PttM-ben is ilyen.
Válaszol
engem néha az idegesí­tBig Grin ha mondjuk döcögni kell egy kocsi mögött oszt kigyorsí­t gázról le a láb oszt ugrál ott egy fél percig Big Grin
Válaszol
Big Grin
új termés: 100% magyar
[Kép: raba_man_thumb.jpg]
Válaszol
Vmi jó kis kiegészí­téseket majd adhatnál tippnekSmile ez az új termés hasnolí­t a avatarodhozSmile
Válaszol
Hasonlí­t persze, mert a különbség a motor között van. MAN kasztni Rí­í‚BA motorralSmile
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég