Mindenesetre megpróbálkozok még 1szer vele bár találtam egy jó kis textúra csomagot amivel egész jól feldobta aterületet ezt még tavaly is megtaláltam a tir mód előtt.
Én a gépemet pakoltam újra mert a tűzfalam nem tudtam tiltani és az meg úgy döntött h mindent blokkol így sajna elveszett a mentésem így kezdhetem újra de már elkezdtem még 3-4 szállítmány és megvan a 100k kess oszt nem kell a főnök utasításait követni
Én a gépemet pakoltam újra mert a tűzfalam nem tudtam tiltani és az meg úgy döntött h mindent blokkol így sajna elveszett a mentésem így kezdhetem újra de már elkezdtem még 3-4 szállítmány és megvan a 100k kess oszt nem kell a főnök utasításait követni
Elkezdtem újra a térképet, Borsod megye főút hálózatát tervezem elkészíteni a közbe eső nagyobb településekkel. Remélem nem fog kifagyni, mint a régi térkép.
Idézet:Aki szereti, szokott vele játszani, az írjon! Aki nem, az hátha kedvet kap hozzá
Igaz nem a legújabb rész, de a legkönnyebben moddolható, és azért nem is olyan "ócska" korához képest még most sem
1-2 kiegészítő, ízelítő: [/b]
Szevasztook.
Azt szenetném hogy a tir packot honnan lehet leszedni??Mert én nem találom sehol...:S