Üzenetek: 17
Témák: 10
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
Nah kiváncsiságból meg mivel szerintem ez 1 jó téma: Kinek mi a Hobbyja
Akkor kezdeném:
Én pl. YuGiOh tcg -zek. magyarán yugioh-s kártyákat gyűjtök és játszok is. Néha versenyeken is.
ui.: ez nemy gyerekes dologm ert sokan üzik ezt 20 fölött
Üzenetek: 86
Témák: 6
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Hát én amikor ráérek,akkor leginkább kockulok vagy gangolok. Nem tudom,hogy nálam a kerékpározás hobbinak számit-e,mert elég nagy szinvonalon üzöm és edzek meg versenyzek. Talán amit nagyon szeretek ezen kivül azaz amerikai foci. Sok meccsem van DVD-n vagy töltök le meccseket vagy olvasgatok híreket esetleg képeket nézzek róla. Amit nagyon szeretek csinálni az a szakácskodás
Üzenetek: 83
Témák: 3
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Én átlagban napi 11-14 órát ülök hue arccal a számítógép előtt. Tehát ez már nem hobbi, hanem megszálotság, de szeretem csinálni. Szeretek focizni, ez egy másik hobbym, az egy dolog, h nem naon tudok, de szeretem. A legnagyobb hobbym az a filmezés. Rengeteg filmet megnézek, mikor az időm engedi, akkor mindig filmezem s elég szép kis gyüjteményt szedtem össze az idő múlásával.
Üzenetek: 516
Témák: 14
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Én álltalában Motorozok, meg iszok
Nem feltétlen, mert az is nagyon élvezetes hogyha egy batárnagyhangú motorral mész az út közepén 30al, senki nem szól be mert már a motor hangja is tiszteletet parancsol. Még a BMW-s 60 éves buzik meg a 19 éves csicskák se ugatnak be
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Nem tom. nekem az is élvezetes, amikor este két város közt 60-al megyek (robogóval)
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Ja lehet. De a múltkor elindultam haverral. Este mentünk 60al. Olyan utakon, ahol jó az út de forgalom nem volt. K***a jó érzés volt. És 65 km mentünk
A simsonommal én 70el szoktam menni de szerintem a 60-70 az pont egy olyan tempó ami nem élvezetes. Szerintem a 90-100 vagy a 30-40 az élvezet.
Hehh Én meg csak simán élek de ha akrjátok tudni hogy mik a hobbyaim akkor ott van jobb klik rám és Magamról vagy valami ilyesmi
Ahha de te lejtőn mentél annyit lejtőn én 80at mentem de ott már sztem 7ezret pörgött mert nagyon visított és nem akartam kínozni.
Foglalkozok eme warez oldallal !
Üzenetek: 1,453
Témák: 135
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Nem hagyom ki:
Matchboxokat gyüjtök.
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Aha ezt csinálom ha ráérek ezért hobby
hát a hobbim a semmittevés
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
De azért jó hogy jut idöd arra hogy elgyere az oldalra,reméljük továbra is lessz erre egy kis idöd
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Helyes egyébként gondoltam
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Ezek közül talán a foci menne de már azsem biztos mert már nem birok futni sem
5-6 éve profin toltam gólommal nyertük meg a meccset és mi lettünk a 3.-ak aztán eljárt felettem az id? már mint ügyesség szerint
Üzenetek: 1,453
Témák: 135
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Be irhattad volna hogy hajtod a verdát állandóan.
most elkezdtem kosarazni egész yó