• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A VHS korszak vége...
A VHS korszak vége... :bye:

Mindenkinek kötelező, akik emlékeznek még a hangalámondásos dolgokra és azoknak is, akik nem...
Kód:
http://www.keptelenseg.hu/tudomany-technika/a-vhs-korszak-vege-113885
Válaszol
A második videón szakadtam! Smile :haha: Eszembe jutott amikor volt egy Videoton hat csatornás szí­nes tv, nem távirányí­tós és a videót rákötöttük és azon keresztül néztük a tv-t, 60 csatorna, távkapcsoló... hű de menők vagyunk, gondoltuk.... Smile
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol
??szintén szólva cseppet sem fog hiányozni, mert több a negativ mint a (-ha van egyáltalán) pozitiv oldala a VHS rendszernek.
De mivel korábban nem volt más, igy akkor mégis örültünk neki.

R.I.P. - VHS, VCR, BETA, VR2000, .......
Válaszol
Confusedclerosis: Én még emlékszem arra az idöre is, mikor még csak fekete/fehér tv volt...... 2 csatorna, ..... hétfönként adásszünet,.......többi napokon is kora délután adásszünet..... ( és semmi internet!) :holy_sheep_smiley: Confusedarcastic:
Válaszol
Orpheus, post: 0 Írta:A második videón szakadtam! Smile :haha: Eszembe jutott amikor volt egy Videoton hat csatornás szí­nes tv, nem távirányí­tós és a videót rákötöttük és azon keresztül néztük a tv-t, 60 csatorna, távkapcsoló... hű de menők vagyunk, gondoltuk.... Smile

Confusedclerosis: Én még emlékszem arra az idöre is, mikor még csak fekete/fehér tv volt...... 2 csatorna, ..... hétfönként adásszünet,.......többi napokon is kora délután adásszünet..... ( és semmi internet!) :holy_sheep_smiley: Confusedarcastic:
Válaszol
VHS-en azért megmaradtak a felvételek, jó a minőség az közel sem azonos, de nem járt vele úgy az ember hogy pár év után berak egy másolt dvd-t és hopp, nincs rajta semmi...volt nincs a film. :pardon:
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég