2009-01-27, 22:36
[PLAIN]BugReport - [ Hibák, észrevételek ][/PLAIN]
Javítva! Bocsi, az apróbb kellemetlenségért!
| Keresés | ||
|
BugReport - Hibák, észrevételek
|
|
2009-01-27, 22:36
2009-01-28, 00:28
Remélem jó helyre írom! Szeretném kérni - vagy javasolni - hogy ha megoldható lenne, hogy a filmek feltöltésénél külön fül alá kerüljenek a telje dvd változatok, vagy legalább jól láthatólag lennének jelölve, így rettenetesen nehéz kibogarászni közülük, ha csak azok érdekelnének. Reménykedem, hogy megoldható a dolog! Üdv: Picur22
2009-02-16, 23:38
A dumaládán belül több témába is belépve ezt dobta ki (bár lehet megint velem van a baj):
2009-02-16, 23:52
ez nálam is megjelent. a humor topicban is
2009-02-17, 00:27
Ez a belinkelt képek miatt van, a kép szervere letiltja a külső megjelenítést. Ez ellen nincs mit tenni, törölni kell!
2009-11-29, 01:48
Minek jön az a sok értesítés,hogy törölve lesz a link? Ráadásul 58-szór.
2009-11-29, 13:45
Köszönöm a jelentést, javítani fogom!
2010-01-07, 00:29
Személyes fotó feltöltés újra működik! Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez. Aki nem tudja: Személyes fotó csak a névre klikkelve jelenik meg a profilon. A hozzászólásoknák pedig az avatar!
2010-02-14, 12:58
SuperModer ma privát üzik küldött nekem: "Important message from the forum administration! ( Feladó: ) Dear, varnyu! A virus alert was noticed on your computer. We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: Idézet:A kódrészlet megtekintéséhez be kell jelentkezned, vagy nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.If you do not pass this test we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP. ------------------... tagja a csoportnak és hozzászólással rendelkezik. Küldte: Ma, 08:06" NEM LEHETNE EZEKET VALAHOGY INNEN KISZ??í‚°RNI????
2010-02-14, 15:33
Dolgozunk azon, hogy minnél kevesebb legyen a SPAM! Köszi a jelentést!
2010-04-18, 13:04
Hali!Segítsetek légyszives!Letöltöttem a FIFA 2008-at(36db RAR),de nem tudom kicsomagolni. Mert mindig a"wrong password"szöveget írja ki,már ezer féleképp próbáltam a kódot ujra,meg újra de sajna nem sikerül kicsomagolni.Kb.30%-ig eljutt,aztán semmi.Elóre is köszönöm!-zsotya-
2010-04-19, 00:11
Többet tudnék segíteni, ha megmondod, hogy melyik hozzászólásból töltötted! ( hogy lehet ezer féle képpen próbálni???? A jelszó vagy jó vagy nem! ???? )
2010-06-22, 06:17
Nagyon jól működik az oldal.íí‚Âltalában minden link működik. CSAK íí‚ÂGY TOVíí‚ÂBB!!!!!!
2010-07-07, 12:18
Nekem az a problémám hogy ha megvan az 50 hozzászólásom miért nem enged a Letöltéseknél az E-books alatti menüpontnál "Premium" -ba?(másnéven fizetős kódok)
2010-07-07, 22:32
Mert akkor még nem frissült le a rendszer és még nem voltál hivatalosan user tagcsoportban!
2010-07-08, 11:15
Értem, de még mindig ezt írja ki :lol:
2010-07-08, 19:12
Hiba javítva, elnézést attól aki be akart lépni és megvolt az 50 hozzászólása!
2010-07-29, 11:20
Keresni lehet, így van beállítva, de a linkek nem látszódnak, csak a regisztráltaknak. Illetve a keresőt nem lehet használni vendégként, csak böngészni lehet!
2011-01-21, 16:45
Hello! Keresem a Magyarország Története 2009 ismeretterjesztő filmsorozatot, HDTVRip XviD Hun hotfil 46.rész. http://webcache.googleusercontent.com/se...en&ct=clnk Az eredeti topik ezelott par nappal meg mukodott. Gondolom mast is erdekelne akinek meg nincs meg ez a sorozat.
2011-01-21, 16:57
Ide hibákat kéne irni nem mást. Ide is beirom aki nem tud privit küldeni menjen a beállitásokba, ott a beállitások módositásába /bal oldalon/ és ott a privi meg az emil küldés beállitható.
2011-01-21, 17:24
Szia! Volna egy kis gondom a belépéssel és a jelszóemlékeztetővel. Próbáltam belépni a régi nevemmel, de nem sikerült. Jelszóemlékeztetőt kértem, de ezt kaptam: Idézet:Ki lettél tiltva a következő ok(ok) miatt: Az eredeti nevem: fagyocska Muszály volt regiznem, hogy megtudjam írni ezt. Ha sikerül majd belépnem az eredeti nevemmel, akkor ezt a reg törölhető, csak az ügy miatt kényszerültem erre. köszi... üdv. fagyocska
2011-01-21, 19:12
Sziasztok! Eltűnt a dokumentumfilm, ismeretterjesztő film mappából sok film. Én épp a II. világháború történetét töltöttem, amikor a fórum leállt és nagyon rosszul érzem magam, hogy a 3. részéig jutottam a 12-ből. ![]() Valaki tud erről infót adni? Köszönöm!
2011-01-22, 02:55
Hello! Nekem is új jelszót kelett igényelnem de a legérdekesebb eddig a nickem StellDJ volt mivel ezzel regisztráltam még régen most meg StelDJ pff.
2011-01-22, 11:50
Hali! Nem tudom, hogy hiba-e, de valakik angol nyelven spammelik tele a VIP részleget. https://hhw.hu/showthread.php?33612-side...#post79468 https://hhw.hu/showthread.php?33590-anti...#post79441 https://hhw.hu/showthread.php?33583-blue...#post79432 Üdv.: wicked
2012-02-26, 14:20
Nem tudok belépni a játékbarlangba! Köszönettel
2012-03-23, 10:29
A játékbarlang jelenleg nem üzemel.
2012-04-01, 09:03
Nem tudom, jó helyre írok-e. Majd eldöntitek. Az elmúlt néhány napban töltöttem le egy pár régi filmet (1950-70). ITT IS köszönöm mindenkinek. íí‚Âltalános tapasztalat: sok helyen a három-négy lehetőségből csak egy él, általában a "fileserve". A többi már letörölte. A "filesonic" meg már csak a SAJíí‚ÂT anyagot ajánlja. Mostantól (ápr. 1) a "fileserve" is !!! í??gy néz ki, lassan kimúlik a megosztás (elhal, lehal, lerohad, ködbevész, rávetődik az elmúlás árnyéka - válaszd, amelyik jobban tetszik...) Köszi mindenkinek. ludwigm
2012-04-01, 18:24
Sajnos igen, ezek a népszerű fájlmegosztók beszigorítottak, de vannak alternatívák, csak még át kell állniuk a feltöltőknek. Én úgy gondolom, hogy az információ áramlást nem lehet megakadályozni, lehet hogy most odavágtak egy kicsit az illetékesek, de lassan visszaáll majd újra a régibe!
2012-04-08, 12:45
Sziasztok! A feltöltésemnek rossz címet adtam. Hogyan lehetne a címet javítani? A szerkesztéssel csak a "belső" részek elérhetőek. Hangoskönyvek>Lev Tolsztoj - Háború és béke helyett |
| Jelenlevő felhasználók ebben a témában: |
| 3 Vendég |