Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

HHW.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windwos Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
HHW.hu Off Topic Dumaláda Vizipipa

Lap (5): 1 2 3 4 5 Következő »
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Vizipipa
Nem elérhető BaLiG
VIP
Üzenetek: 1,481
Témák: 56
Értékelés: 0
2007-12-25, 20:55
Ti mit gondoltok róla? Kedvenc dohányok keverések? Szerintetek mennyire káros?
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
Üzenetek: 298
Témák: 7
2007-12-28, 16:37
Háát hogy káros-e? Azt nem tudom! De az almásat azt ki kellene próbálni!
Válaszol
Nem elérhető tzsolty
Power User
**
Üzenetek: 27
Témák: 0
2007-12-29, 14:55
Nem értek hozzá, de elképzelhető hogy a ví­z jobban kiszűri a füstből a károsanyagokat, mint a hagyományos filter. A ciginél biztos nem károsabb, mert ott még a papí­r égéstermékeit is beszí­vjuk.
Válaszol
szotyolla
Unregistered

2008-01-01, 02:53
Hát én már jópár pipából szí­vtam és mindegyik tetszett...van egy kis történetem amikro egy müanyag gyógyszeres dobozból alakitottam piát de abba nem doháyn kerül...ne legyetek előitéletesek Confusedad:
Válaszol
Elérhető Orpheus
Administrator
Üzenetek: 2,743
Témák: 381
2008-01-07, 12:11
Elfogadott tény, hogy a ví­zipipa a legkárosabb a tüdőre, ugyanis nem szűri ki a káros anyagokat. Ez egy tv-műsorban volt.
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető Flóri Bá
VIP
Üzenetek: 443
Témák: 5
2008-01-07, 16:41
Én vaniliás és epres dohány szoktam, de néha egy gyerek hoz valami fura izét és ezen sokat nevetünk!
Weboldal A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-18, 14:06
A ví­zipipa története

Az első ví­zipipákat kókuszdió héjából készí­tették Indiában. Természetesen azóta sokat változott és különösen népszerűvé vált a Közel-Keleten. Az arab világban szinte elképzelhetetlen nélküle az élet. A Nargile fénykora a XVII. századi Törökországban volt, akkoriban szigorú szabályok alakultak ki használatával kapcsolatban.
Nem minden dohány alkalmas ví­zipipázásra, egyedül a kifejezetten erős, sötét szí­nű iráni dohány. Ezt első lépésben többször átöblí­tik ví­zben, hogy veszí­tsen erejéből, majd datolya lével itatják át. Az í­gényesebb dohányokat végül gyümölccsel í­zesí­tik Az í­nyencek ezt azzal fokozzák, hogy friss gyümölcsdarabokat tesznek a ví­ztartályba, még í­zletesebbé téve a füstöt.
A sheesha/ejtsd: sisa/ használatának saját etiquettje sok mindenre kitér, például kifejezett sértésként fogható fel, ha valaki a másik által szí­vott pipa izzó széndarabjáról gyújtja meg cigarettáját. í­??gy gondolják, ez megzavarja az izzás ritmusát.
A 19.-20. században kifejezetten népszerűvé vált az európai elit nők körében. Fontos eszközévé vált az öt órai teázásnak és egyéb intellektuális összejöveteleknek..
Napjainkban ugyan a cigarettázás népszerűsége és egyszerűsége enyhén csökkentette a sheesha használatát, de aki valóban tudja értékelni a ví­zipipázás adta örömöket, az sosem cserélné le.
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-18, 15:04
pár keverés:

After Eight (édes és frissí­to) = 1/2 Mentadohány + 1/2 Karamelldohány és egy kevés kakaópor
Balsamica (olaszos) = Sima dohány és 2-6 friss bazsalikom levél (szétdörzsölve)
Bananasplit (édes és lágy) = Banándohány + Kakaópor
Big Apple (édes és gyümölcsös) = 1/2 Vaniliadohány + 1/2 Kétalmás-dohány (zöld és piros)
Caipirinha (gyümölcsös / édes-savanyú) = 2/3 Citromos dohány + 1 TK barnacukor + 1 korty fehér Rum
Cherrycola (édes) = 1/2 Cseresznyedohány + 1/2 Cola dohány
Cherrymint (édes és frissí­to) = 1/2 Cseresznyedohány + 1/2 Mentadohány
Spirit of Christmas (karácsonyi frissí­to) = Narancsdohány + kevéske fahéj (í­nyenceknek Kardamon) ? fahéjhoz hasonló fuszer
Cocoba (egzotikus) = 1/2 Banándohány + 1/2 Kókuszos dohány
Cola de Luxe (édes és frissí­to) = 1/3 Citromos dohány + 2/3 Cola-dohány
Fresh Melone (édes) = 1/3 Citromos dohány + 2/3 Sárgadinnyés dohány
Kiba (lágy, gyümölcsös) = 1/3 Cseresznyés dohány + 2/3 Banándohány
Marcipán (édes) = Pisztáciás dohány + Mandula-aroma
Menta-Alma (édes / frissí­to) = 3/4 Kétalmás-dohány + 1/4 Mentadohány
Mojito (gyümölcsös / édes-savanyú) = 2/3 Citromos dohány + 1/3 Mentadohány + 1 TK barnacukor + 1 korty fehér Rum
Pina Colada (édes, egzotikus) = 1/2 Ananászos dohány + 1/2 Kókuszos dohány
Praline (nagyon édes!) = Karamelldohány + Kakaópor
Speci (Colás narancs csók!) = 1/2 Narancsos dohány + 1/2 Cola-dohány
Etbeer-Limes (frissí­to, édes) = 2/3 Epres dohány + 1/3 Citromos dohány
Tropic (egzotikus - gyümölcsös) = 1/3 Mangó-dohány + 1/3 Sárgadinnyés dohány + 1/3 Kókuszos dohány
Christmasappel = Kétalmás-dohány és Fahéj (por)
Whiskey = Vaní­liás dohány és Whiskey
Citrus (frissí­to, intenzí­v illatú) = 1/2 Narancsos dohány + 1/2 Citromos dohány
Vanilladream (édes és lágy) = 1/2 Vaní­liás dohány + 1/2 Epres dohány
Válaszol
Nem elérhető piro83
Junior Member
**
Üzenetek: 6
Témák: 0
2008-01-18, 20:01
Unokatesóm kapott karácsonyra a barátn?jét?l egy vizipipát.
Klassz dolog!
Eddig csak narancsos és zöldalmás izesí­tést próbáltunk ki, de azok bejöttek...
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-18, 20:58
narancsosat kiakarjuk probálni. ramélem holnap szerzünk
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-19, 14:22
A ví­zipipa használata

1. Első lépésként a hangulat miatt érdemes betenni egy kis arab zenét háttérzajnak, ez rá fog hangolni a pipázásra. Keress egy olyan helyet, ahol kényelembe tudod helyezni magadat.
2. Ellenőrizd, hogy a pipád nem szelel-e valahol. Tedd a tenyeredet a dohánytartó tetejére, és szí­vd meg a pipát. Ha érzed a vákuumot, akkor jól csináltad. A kényes pontok: 1. a pipa teste és a tartály találkozási pontja. 2. a dohánytölcsér csatlakozása. 3. a szí­vócső csatlakozása. 4. a füstkieresztő szelep. Hogyha az első kettő ponton valahol szelel a pipa, ellenőrizd a tömí­téseket. Ezeket le lehet cserélni akár szigetelőszalagra, vagy gyógyszertárban kapható leukoplastra. Amennyiben a szí­vócsőnél ereszt, próbáld enyhe csavarással beljebb tolni, de itt is lehet alkalmazni az előző, ragasztószalagos megoldást. Némelyik pipán van egy szelep, amiben a csapágygolyó meg tud rozsdásodni. Ezt pár forintból kerékpárboltban kapható golyóval javí­tani lehet.
3. Töltsed fel a ví­ztartályt annyira, hogy a benyúló csövet a ví­z ellepje, de elegendő űr maradjon a füstnek. Ez általában a tartály három-négy ötöde, de minden pipánál más és más. A ví­z helyett szoktak alkoholt (whiskey, vodka) is tenni a pipába, sőt, van aki tejjel csinálja. Alkohollal a várt hatás egyértelmű, ha autóval vagy, inkább ne próbáld ki! Tejjel joghurt szerű í­zt kapsz, de vigyázz vele, képes habosodni, ilyenkor fel tud jönni a szí­vócsőben.
4. Mindezek után egy adag dohányra lesz szükséged. Ez általában 8-10 grammot jelent, tehát helyezz egy adag nargile dohányt a tartóba. A dohányt ajánlott légmentes befőttes üvegben tárolni, í­gy több, mint egy évig is eláll kiszáradás nélkül. Ne legyen púposra rakva és ne tömd meg túl erősen! Kissé nyomkodjad bele, a tölcsér peremétől egy-másfél millimétert hagyj szabadon. Ezután egy kb. 20x20 centis alufólia kockát tégy a tölcsér tetejére, és az oldalait alaposan nyomkodd a tölcsér oldalához. Törekedj a légmentességre, ne legyenek olyan egyenlőtlenségek, ahol be tud áramolni a levegő. Fogpiszkálóval tegyél 30-35 apró lyukat a fólia tetejére. Itt fog a forró levegő beáramolni a dohányon keresztül a pipába. Van, aki szokott még 3 apró fóliagömböt tenni a szén alá, í­gy biztos nem érintkezik a dohány és a szén egymáshoz. Nem az a cél, hogy összeérjenek, mert akkor elkezd a dohány szenesedni, keserű lesz a füst. Ilyenkor jó a szelep, csak belefújsz a csőbe, és kimegy a kellemetlen, kaparó füst. A lényeg, hogy a forró levegő kihozza az aromákat.
5. Most a szénre lesz szükséged, legjobb ha erre a célra használatos öngyulladó szenet használsz. Ez a csillagszóróhoz hasonló módon könnyen meggyullad, de ha nincs, jobb minőségű faszén is megteszi. Keress egy biztonságos helyet, - lehetőleg ne a perzsaszőnyeg felett :-) - és gyújtsd meg, izzí­tsd fel. Tedd óvatosan a fólia tetejére, ügyelj arra, hogy a dohány és szén között legyen legalább egy mm rés.
6. Mindezt érdemes egy hőtartó sapkával letakarni. Ez visszatartja a meleget, tovább működik a rendszer. Ezen kí­vül hogyha szabadban pipázol, a szél sem fújja az öledbe az egészet. Ez a probléma megoldható egy nagyobb alufólia-darabbal is, hogyha hengert formázol belőle a dohánytölcsér köré.
7. A harmadik-negyedik szí­vásra érezni fogod a füst kellemes gyümölcsös aromáját. Néhány használat után a vizet érdemes kicserélni, az alkotórészeket és a tartályt megtisztí­tani a lerakódott szennyeződésektől. Fontos, hogy vegyszereket semmiképpen ne használj, ugyanis átveheti a pipa az í­zét.
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-19, 14:26
Én soha életben nem láttam vizipiát, se haveroknál, se ismerősnél, csak a TV-ben..hol lehet azt szerezni?
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-19, 14:30
hol laksz ? a közeletekbe nincs semillyne dohány bolt v vmi ilyesmi??
ha nincs akkor innen tudsz rendelni
Kód:
http://www.vizipipa.eu
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-19, 14:33
Én Hódmezővásárhelyen lakok teli nyomva hipermarketekkel, de oylan boltról, ahol vizipiát árulnak olyanról nem hallottam..
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-19, 14:35
az sajnálatos. akkor porábld meg azt a weboldalt
Válaszol
A1721
Unregistered

2008-01-19, 14:40
Hát én még nem probáltam, majd talán 1szer.
Leszoktam a cigiről.
Válaszol
Rezukii
Unregistered

2008-01-19, 19:39
BaliG! A vizipipa.eu-n olyan rohadt jó zenék vannak..fú..vizipipa se kell, h elszálljak!
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-20, 08:25
akkor jó de akkor képzeld el hogy milyen lehet pipával. annyit mondok hogy 100-szor jobb
Válaszol
ekszij
Unregistered

2008-01-24, 11:18
(Rezukii @ 2008.01.19. 14:33)
Kód:
http://index.php?act=findpost&pid=16743
Idézet:Én Hódmezővásárhelyen lakok teli nyomva hipermarketekkel, de oylan boltról, ahol vizipiát árulnak olyanról nem hallottam..
Csinálni is tudsz otthon , viszont a belevalón sok múlik
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
2008-01-24, 19:47
Az már igaz!
Válaszol
Nem elérhető Dada
VIP
Üzenetek: 1,601
Témák: 13
2008-01-25, 07:39
í­??r isten mindjárt kiprobálom ezt az izét ha ennyire jó
Válaszol
daka11
Unregistered

2008-01-25, 10:01
Ezt ki kell probálni! Kedvet csináltatok hozzá.
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-25, 10:13
szerintem atom jo cucc. egy unalmas beszélgetést lazán feldob. előcsapjátok szivtok 2-3-t és már pörög a "chat" nagyon jókat lehet beszélgetni melette. lazultok feldobtok egy kis zenét is. mi a pályán (erdöben amit szétszedtek azota ) kiültünk a akár 2 fokban is. és pipáztunk hülyültünk fényképeztük a füstöt. nagyon jo hangulat volt. de azért szerintem ezt se szabad tulzásba vinni.
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
2008-01-26, 00:17
Arra jutok lassan én is, hogy veszek egyet...spanokkal biztos jó időtöltés egy kis almadohány mellett!
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-26, 00:44
jaja alma nem rossz. én még a cseresznyéset és a sárgadinnyéset szeretem. csokisat és rozsásat ne vegyetek
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
2008-01-26, 17:09
Sárgadinnyét nem szeretem, de a csresznyéset még ki kéne próbálni!
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-26, 17:20
haver is azt mondta ő ne mszereti a sárgadinnyét csak rágóban. aztán itt is tetszett neki
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
2008-01-26, 18:07
Rágóban én is szeretem! Az Orbitos az jó! Egy próbát megér!
Válaszol
Nem elérhető BaLiG
VIP
2008-01-26, 19:28
Haver is ezt mondta, hamar el is fogyott
Válaszol
Nem elérhető /George/
Power User
**
2008-01-26, 19:58
í­í‚gy is kell...nem szabad meghagyni soha!
Válaszol
Lap (5): 1 2 3 4 5 Következő »

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  • Lite mode  
  •  Kapcsolat
Theme © 2014 iAndrew
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend