2008-03-20, 20:46
na ma megtört a jég. nem kapart sok füst pizza haverok bico, sárgadinnyés dohány. más nem is kell
|
Vizipipa
|
|
2008-03-20, 20:46
na ma megtört a jég. nem kapart sok füst pizza haverok bico, sárgadinnyés dohány. más nem is kell
2008-03-21, 21:05
báttyám elvitte buliba és megint kavar mindent. és vett egy uj tölcsért vmi vékonyat elvileg jobban illik a pipára de szerintem kevés dohány fér bele. kiváncsi vok milyen. de ha szar lenyomom a torkán. meg ráadásul eltüntetette a 20 m alufoliámat is :'(
2008-03-25, 20:52
nem is olyan rossz ez a tölcsér. télleg tök jol ráillik. de szerintem veszek egy nagyobat meg huzzá vmi gumi tömitést.
2008-03-26, 21:40
na pipával lebuktam .ne mnagyon hitték el hogy haveré. de ne mnagyon reagálták le. monnyuk ne mis tudnának mit tenni ellene. de szerintem ne molyan káros.
2008-04-03, 12:29
nekem van 2 pipám is de valahogy nem az igazi az íze. érződik meg minden de egyszer sikerült egy kurvajó (mintha a gyümölcsöt rágtad vna olyan íz...) és azóta így csak ilyen normál..
Ti hogy tömitek a pipát?
2008-04-04, 11:42
kiveszek a zacskobol egy kicsit nagyobb darabot és lényegében belemorzsolom. minél. kis darabkánkét beleteszem
2008-04-04, 17:30
láttátok az ujságba a kis virágot multkor vagy ezt már kibeszéltétek ? nem semmi korán kezdi a kiscsaj
2008-04-04, 19:08
nem láttam. de haver 5 éves öccse is szivta (rokonoknál voltak.) amit halottam titokban és hát anny ne mörült neki.
am ááááááááá holnap veszün k72 centist ![]() ![]() de jo lesz
2008-04-09, 19:07
na ma meg esett a dolog
bementünk boltba és anyád de nagyon jo. volt régebbröl egy hosszu csö meg ez a mosntani. és áááá sufni tuning powa. egyk csö pipába arra az alufolia tekercs papir része és aabba a másik csö ![]() ![]() nagyon király hosszu dobáltuk egymásnak a csö végét
2008-05-05, 16:09
mostantol csak hetente fogok pipázni. kezdi elvesziteni a varázsát hogy majdnem mindne nap pipázom. igy már nincs meg a fílingje. meg aztán tok sporolni pénzt is
2008-05-05, 20:33
Én heti 2-3 alkalom, most is tolom és éppen almás íz van benne, de lehet izzítok még egy másikat, mert haver a felét elnyomta...
2008-05-19, 13:20
Tippek-trükkök
-A szén egy öngyulladó anyaggal van bevonva. Ezért fontos, hogy a megtömött vizipipára csak akkor helyezd rá a szenet ha az már teljesen felizzott. íí‚Âgy el tudod kerülni a kellemetlen ízeket amik a begyulladáskor keletkeznek. - -A vizipipán található egy kis szelep. Ez arra szolgál ha véletlenül belefúj valaki a pipába ne nyomja ki a vizet. Ezt a funkciót akkor is használhatod ha a dohány beégett és kellemetlen kaparó íz?. Ilyenkor finoman ki tudod fújni a füstöt a szelepen és a következ? szívásnál már tiszta füstöt szívhatsz. - - A legfinomabb íz eléréséhez mindig tisztítsd ki a pipád! A szívócsövet is érdemes minden pipázás után kimosni és fellógatva hagyni kiszáradni (nem árt neki) - -A tartályban lév? vizet gyakran (1-2 pipázás után) érdemes cserélni - A gumi tömítést nedvesítsük be miel?tt összeszerelnénk a pipát. Könnyebben állíthatjuk össze a pipát, és a tömítést is biztosabb lesz. - Amennyiben nem széntartó konzolt használunk akkor az alufólia fényes felületét szokás lefelé rakni. - Régebbi, szárazabb dohányt keverhetünk mézzel, így javítva az állagát. Még jobb eredményt érhetünk el, ha gyümölcsben gazdag lekvárral, dzsemmel keverjük a dohányt, majd pár órára h?t?be rakjuk. Figyeljünk, hogy ne rakjunk túl sok dzsemet a dohányhoz. A legjobb eredményt csak új, friss dohány vásárlásá hozza. Mindig csak két-három csomag legyen nyitva (attól függ?en milyen gyakran pipázunk), így azel?tt elszívhatjuk ?ket, hogy kiszáradnának! - Annak érdekében, hogy meg?rizzük a dohány eredeti ízét és megóvjuk a kiszáradástól, tároljuk légmentesen záródó m?anyag dobozban. Ne helyezzük a h?t?szekrénybe, mert ekkor romlik az íze! Tároljuk szobah?mérsékleten. - Különleges ízélményeket érhetünk el, ha különböz? dohányokat keverünk. Figyeljünk az arányokra is! Például a citromos dohánynak alapesetben elég er?s íze van, használjunk bel?le kevesebbet (1 rész citromos, 2 rész kólás dohány). A mentadohány kíváló kísér? íz bármilyen más dohányhoz! - Almás dohányt keverhetünk egy kis fahéjporral, és máris kész az almás-fahéjas dohányunk! Sok fahéj azonban túlságosan édessé teheti a füstöt. - Próbáljunk egy vékony szelet narancsot vagy mandarint helyezni a dohány fölé, és erre rakjuk az alufóliát illetve a szenet. Különlegesen tiszta füstöt, és er?s narancsos ízt érhetünk el így. - Még hidegebb, kellemesebb füstöt érhetünk el, ha a tartályba jégkockákat teszünk. Figyeljünk rá, hogy a tartály csúszós lesz a hideg és a kicsapódó víz miatt! - Víz helyett használhatunk citromlevelet, áfonyalét, a dohányhoz ill? gyümölcslevet, illetve bort is. Bátrabbak pálinkával is próbálkozhatnak ![]() - Ha különösen hideg füstre vágyunk, betehetjük a vízzel telt üveget a fagyasztóba, amíg egy kis jégréteg keletkezik a víz tetején. Ne hagyjuk bent túl sokáig, az üveg megrepedhet! - Ha a pipát egy forgó tálalótányérra helyezzük, könnyebben adhatjuk át a csövet egy nagyobb társaságban, és a pipa se fog felborulni.
2008-05-19, 20:02
mituom én a kirakatba volt mér több méretben is van 60 70 cm lehetett passz :S
2008-05-23, 13:48
de jo megvette m250 g dohyánt uj tölcsér uj szén és nem tudtam még kiprobálni
de remélem majd ma igen
2008-05-29, 17:25
http://www.youtube.com/watch?v=http://ww....com/watch?v=F1hnXcf0uyc
ilyet mi is csináltunk csak kicsit kisebbet
2008-06-28, 16:29
Ma én is nyomok egyet, vettem Mentolos dohányt és nagyon hideg vízzel (egy órát bent van előtte a hűtőben) egy élvezet, hűti a torkot, persze mellé a hideg sör az alap!
2008-07-09, 17:01
nem rossz.
viszont az nagyon hogy emelik az árát. van egy ks idohányárus a közelben a 250-gos 1600 ft :S
2008-07-14, 15:33
Most vettem epres dohányt, és vizet is hűtöttem le, úgy sokkal jobb az íze a cuccnak, vagyis jobban hűti a füstöt!
Amúgy én is tudok olcsón, haver Győrből hozza, ott van egy elég jó bolt, lehet amíg nem emelik veszek többet, aztán majd eladom a függőknek kicsit olcsóbban!
2008-07-15, 11:37
nekem epres annyira ne mjött be. de lehet csak azért mert haver adta és régi volt.
2008-07-26, 23:15
na arabok is emeltek de még igy "csak" 1200 a nagy. másik pipa boltba meg 1800 volt. bementünk tudunk segiteni csak nézelödünk megláttuk árat lükverc bb
2008-09-07, 20:18
pipa csö olcson hosszu. bementek egy akvárium boltba és kértek egy 2 méter hosszu csövet. rohadt jo
szép zöld kicsit átlátszo patenten megy a pipába. 1400 Ft
2008-09-12, 10:09
Nyáron kiszáradt kicsit a dohány és tegnapelőtt gyújtottam rá, azt hittem megfulladok, nagyon erős és intenzív íze lett...nem tudtam, hogy ezt lesz vele, 2hónap után!!
2008-09-13, 20:09
hát ha nisnc rendesen tárrolva. havernak is olyan szar volt a dohánya. nem tudtam akkor pipázni inkább nemet mondtam.
|
| Jelenlevő felhasználók ebben a témában: |
| 1 Vendég |