2008-11-14, 22:55
[PLAIN]Hét aláírása #3 [ S z a v a z á s ][/PLAIN]
Akkor én is véleményezek:
Killmask:
A háttér kimaszkolása kezdetleges, ezen még majd javítgass.
Szintén szemet szúró hogy a by Killmask felirat utólag lett odarakva, kicsit el kéne életleníteni.
Ezek a fő hibák, sok gyakorlás és alakul ez!
Kiscip00:
Lényegében egész jó, nekem a My Life szöveg nem tetszik, és annak betütípusa és designja.
Orpheus:
Gyorsan dobtam össze, van mit javtani rajta, közben lett ötletem, de már nem nyúlok hozzá
Én kihagynám most a voksolást...
Sajnálom hogy csak 3 induló volt pedig 15 perc alatt öszze lehet ezekre a versenyekre dobni valamit, csak szerintem sokan lusták nekiállni, pedig vannak akiknek menne a PS!
Akkor én is véleményezek:
Killmask:
A háttér kimaszkolása kezdetleges, ezen még majd javítgass.
Szintén szemet szúró hogy a by Killmask felirat utólag lett odarakva, kicsit el kéne életleníteni.
Ezek a fő hibák, sok gyakorlás és alakul ez!

Kiscip00:
Lényegében egész jó, nekem a My Life szöveg nem tetszik, és annak betütípusa és designja.
Orpheus:
Gyorsan dobtam össze, van mit javtani rajta, közben lett ötletem, de már nem nyúlok hozzá

Én kihagynám most a voksolást...

Sajnálom hogy csak 3 induló volt pedig 15 perc alatt öszze lehet ezekre a versenyekre dobni valamit, csak szerintem sokan lusták nekiállni, pedig vannak akiknek menne a PS!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17