2010-01-06, 00:03
hát én nem akarok okoskodni, de mivel gondolom világos mindenkinek a föld legszegényebb országaiban versenyezenk, és ha mi is odatartoznánk( lassan odais fogunk
) akkor én sem nézném tétlenül és jelezném, hogy ezek itt usankából meg franciából versenyeznek és én még a családomnak kaját sem tok adni
Nagyon nem szeretem mostanában az ilyen jellegű sportokat. Tudom nem ide kéne írni meg stb stb. de nem szeretem már azt nézni hoyg döglik a Föld mi meg nézzük és még inkább elvonnyák a figyelmünket (nem csak a sporttal)
íí‚Âíí‚ de inkább hagyjuk, lehet azért vagyok kiborulva mert holnap kémia vizsga
) akkor én sem nézném tétlenül és jelezném, hogy ezek itt usankából meg franciából versenyeznek és én még a családomnak kaját sem tok adni Nagyon nem szeretem mostanában az ilyen jellegű sportokat. Tudom nem ide kéne írni meg stb stb. de nem szeretem már azt nézni hoyg döglik a Föld mi meg nézzük és még inkább elvonnyák a figyelmünket (nem csak a sporttal)
íí‚Âíí‚ de inkább hagyjuk, lehet azért vagyok kiborulva mert holnap kémia vizsga