2011-01-21, 21:55
SegíÂÂtségkérés
Sziasztok!
Még új tag vagyok itt. Kb pont a frissítés előtt regisztráltam
Egy sorozatot kezdtem el akkor letölteni. De most sehol sem találom. River cottage nevű sorozat és selma töltötte fel annó. Egyben volt szinte az összes évada és akkor a dokumentum / ismeret terjesztő filmeknél volt, most viszont nem találom.
A keresőbe meg hiába írok be bármit is, mert semmit sem ad ki. Vagy olyat aminek tényleg semmi köze hozzá:S
Nagyon hálás lennék érte ha valaki segítene ebben. A sorozat első részének a 8 része megvan és jó lenne kiírni majd a gépről, de csak egyben szeretném...
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Még új tag vagyok itt. Kb pont a frissítés előtt regisztráltam
Egy sorozatot kezdtem el akkor letölteni. De most sehol sem találom. River cottage nevű sorozat és selma töltötte fel annó. Egyben volt szinte az összes évada és akkor a dokumentum / ismeret terjesztő filmeknél volt, most viszont nem találom.A keresőbe meg hiába írok be bármit is, mert semmit sem ad ki. Vagy olyat aminek tényleg semmi köze hozzá:S
Nagyon hálás lennék érte ha valaki segítene ebben. A sorozat első részének a 8 része megvan és jó lenne kiírni majd a gépről, de csak egyben szeretném...
Előre is köszönöm!