Üzenetek: 16
Témák: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
Értékelés:
0
SegíÂÂtség! AA tölthető aksi probléma
Hát vagy probáld tovább tölteni mert esetleg szarul jelzi ki a töltő vagy az sajnos kuka.
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
1 in 1 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Ezek a tölthető elemeknek is van élettartalma, lehet a végén jár már, vagy a töltőd nem tudja produkálni a megfelelő kapacitást az elemek fullra töltéséhez! De mindenképpen kevés a 2-3 óra, ennyi idő alatt nem tudja feltölteni a normál töltő!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Üzenetek: 46
Témák: 2
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
a baj hogy februárban vettem, és a töltőt is hozzá adták szóval nem értem mi lehet a gond
próbáltam tovább tölteni (kihúz, visszadug módszer, vagy elemcsere és folytat) de úgy sem akarta huzamosabb ideig
úgy néz ki vehetek egy újat :S
Üzenetek: 2,744
Témák: 389
Thanks Received:
1 in 1 posts
Thanks Given: 2
Értékelés:
0
Ha februárban vetted akkor még van rá garancia. Vidd vissza nyugodtan, bevizsgálják neked!
„Az igaz ember járta ösvényt minden oldalról körülveszi az önzők és a gonoszok igazságtalansága. Ám, aki az irgalmasság és a jóakarat nevében vezeti az erőtleneket a sötétség völgyén át, az valóban testvére és őrzője embertársainak. És lesújtok rád nagy haraggal és rettentő bosszúval mindazokra, akik testvéreim ártalmára törnek. És majd megtudod, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rád!”
Ponyvaregény : Ezékiel 25:17
Üzenetek: 3
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Az akku 1.2 voltos , a sima elem 1.5 volt.4 db esetén már van 1.2 volt hátrány.Én is vettem duracell és energizer akkukat is,
/reachargable /--egyik hitványabb,mint a másik.A névtelen kínai nekem jobban bevált. AA aksit /tronic / a Lidl-ben , élemet az Aldiban vegyél.A Tesco-ban vettem olyan elemet,amelyik 5 évet utazott,míg ideért .Ami nem kínai,azt már hamisítják! Péter
Üzenetek: 2
Témák: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
Értékelés:
0
Probáld meg egy másik lassan töltö géppel tölteni és oké