LV
0
 

painkillerz

Power User
Utoljára online
2013.06.02.
24
1
1
48
Achim Samwald Aszalás ,szárí­*tás

Melléklet megtekintése 239

Kiadás dátuma: 2011
Formátum: pdf
Méret:9 mb
"Az aszalás varázsa abban rejlik, hogy ebben a folyamatban a gyümölcsnek sajátos í­zvilága alakul ki. Az aszalt szilva például nem helyettesí­thető sem friss, sem mélyhűtött szilvával! Az aszalás az egyik legősibb tartósí­tási forma, de ma már nemcsak a nap erejét alkalmazza, hanem használatban vannak többek között elektromos üzemelésű szárí­tók is. A gyümölcsökön kí­vül szárí­thatunk még zöldségeket, gombát, fűszernövényeket, gyógynövényeket, olajos magvakat. A könyv az aszalványok, szárí­tmányok készí­tésének bemutatásán kí­vül recepteket is közöl."

Code:




Linkeket csak regisztrált tagok láthatják!  Bejelentkezés :::  Regisztráció




 

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!