LV
0
 

Szofril

Member
Utoljára online
2009.03.23.
10
0
1
37
DSCI5306-480x299.jpg


FÜSTőLT CSÜLKőS PACALPőRKőLT

Hozzávalók: Marhapacal 3 kg, Füstölt csülök 1, 20 kg, Vöröshagyma 0, 40 kg, Fokhagyma 0, 03 kg, Paprika 0, 02 kg, Zsí­r 0, 20 kg, Lecsó 0, 40 kg, Köménymag Majoránna 0, 001 kg, Liszt 0, 10 kg, Csí­pős paprika 0, 02 kg, Vörösbor (Egri bikavér) 0, 25 l Elkészí­tése:A nyers pacalt előfőzzük bő sós lében. Utána csí­kokra vágva a füstölt csülökkel együtt pörköltalapon készre főzzük. Fűszerezzük sóval, fokhagymával, csí­pős paprikával, majoránnával. Mikor kész, petrezselymes burgonyakörettel tálaljuk
 

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!