hokifli

Vendég
1624_7365_r1127b-250-201510170141.jpg


Ami kell hozzá:

20 evőkanál cukor
1 kg meggy
kevés fahéj
20 evőkanál búzadara
2 csomag vaní­liás pudingpor
1 l tej
cukor
2 dl tejszí­n

1 liter vizet 20 evőkanál cukorral és 1 kg gyümölccsel felteszünk főni. í­í‚zesí­tjük kevés fahéjjal. 5-10 perc főzés után beleöntünk 20 evőkanál búzadarát, és addig kevergetjük, amí­g a dara megfő.
Egy tepsit kivizezünk, és beleöntjük a masszát.
2 csomag vaní­liapudingot 1 liter tejben, tetszés szerinti cukorral, előí­rás szerint megfőzünk, és még forrón a darára öntjük.
Ha kihűlt, 2 dl tejszí­nből habot verünk, és a tetejére simí­tjuk. Hűtőben jól lehűtjük, nagyobb kockákra szeleteljük.

Nyáron kitűnő édesség. Szerintem meggyel a legjobb, de lehet cseresznyével, reszelt almával is készí­teni.
 

csiba1

Vendég
Gy??mölcskocka - s??tés nélk??l

Köszi a receptet!!!!
 

LV
0
 

ferencsikek

Member
Utoljára online
2010.06.29.
5
0
1
Gy??mölcskocka - s??tés nélk??l

Honnan szeded ezeket a jó recepteket? Ezt se lehet megállni kipróbálás nélkül. Köszönöm! :)
 

LV
0
 

Franco

Power User
Utoljára online
2006.01.30.
109
0
16
Gy??mölcskocka - s??tés nélk??l

így van ezt is kipróbáljuk :p
 

Kedvezményes Data.hu prémium előfizetés itt! Tölts villámgyorsan, korlátok nélkül!