Hazai ízutazás (LIDL)
Hazai ízutazás címmel harmadik alkalommal lepi meg advent idején a vásárlóit egy receptgyűjteménnyel a Lidl Magyarország. Az áruházlánc nagysikerű szakácskönyv-sorozatának ételeit ezúttal is Mautner Zsófi és Széll Tamás állították össze. A Lidl Magyarország idei szakácskönyvével, a közel 80 receptet tartalmazó Hazai ízutazással Széll Tamás és Mautner Zsófi egyszerre vezeti vissza olvasóit a magyar konyha gyökereihez, és kalauzolja őket tovább a hagyományainkból építkező,korszerű magyar gasztronómia világába. A könyv szerkesztésekor a Lidl Magyarország gondolt azokra is, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek együtt. A recepteknél külön piktogram jelzi a glutén-, és laktózmentes fogásokat.
A remek ételek mellé a Lidl borszakértője, Herczeg ígnes ajánl kiváló borokat a áruházlánc kínálatából. Segítségével az olvasók megismerhetik a hazai szőlő- és borfajtákat, valamint a különböző borvidékeket is.A gasztronómiával még csak ismerkedők pedig Mautner Zsófitól megtanulhatják a befőzés csínját-bínját, Széll Tamástól pedig az olyan alaplépéseket, mint a rántás, vagy a habarás. Egy-egy fogás elkészítése pedig videón is megtekinthető a

Hazai ízutazás címmel harmadik alkalommal lepi meg advent idején a vásárlóit egy receptgyűjteménnyel a Lidl Magyarország. Az áruházlánc nagysikerű szakácskönyv-sorozatának ételeit ezúttal is Mautner Zsófi és Széll Tamás állították össze. A Lidl Magyarország idei szakácskönyvével, a közel 80 receptet tartalmazó Hazai ízutazással Széll Tamás és Mautner Zsófi egyszerre vezeti vissza olvasóit a magyar konyha gyökereihez, és kalauzolja őket tovább a hagyományainkból építkező,korszerű magyar gasztronómia világába. A könyv szerkesztésekor a Lidl Magyarország gondolt azokra is, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek együtt. A recepteknél külön piktogram jelzi a glutén-, és laktózmentes fogásokat.
A remek ételek mellé a Lidl borszakértője, Herczeg ígnes ajánl kiváló borokat a áruházlánc kínálatából. Segítségével az olvasók megismerhetik a hazai szőlő- és borfajtákat, valamint a különböző borvidékeket is.A gasztronómiával még csak ismerkedők pedig Mautner Zsófitól megtanulhatják a befőzés csínját-bínját, Széll Tamástól pedig az olyan alaplépéseket, mint a rántás, vagy a habarás. Egy-egy fogás elkészítése pedig videón is megtekinthető a
A tartalom megtekintéséhez szükséges:
Bejelentkezés
vagy
Regisztráció
to view URLs content!
oldalon. pdf 162mb
Code:
Linkeket csak regisztrált tagok láthatják! Bejelentkezés ::: Regisztráció